Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co grozi za odzyskanie konta sprzedanego na allegro?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znaczy że np. sprzedałeś komuś konto, ktoś kupił a ty zmieniłeś passy, i temu komuś konto nie działa?

Opublikowano

No ,a do czego ma się niby zaliczać to jak nie do kradzieży?

Przykład dla umysłowo zjebanego człowieka

Sprzedajesz Cole komuś -> Płaci ci -> Wyrywasz mu Colę i spierdalasz.

Tak, to napewno nie jest kradzież.

ja-pierdole-co-za-debil.jpg

graphic.png

Opublikowano

Jeżeli kupił, to na pewno napisze do allegro,a allegro ci najwyżej wytoczy sprawę.

Opublikowano

To oszustwo. Coś takiego jakbyś komuś sprzedał telefon, wysyłasz, wszystko okej, ale nie działa. Możliwe, że osoba ta zgłosi to na policję jeśli koszt tego konta jest wyższy bodajże niż 250 zł. Radziłabym nie odzyskiwać tego konta. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

sprzedałem za 45 złotych i z drugiego konta widze że gra raz na jakiś czas więc szkoda konta..

xxxxxxx

Opublikowano

Pogadaj z nim,problem...

Ci co piszą,że by miał grzywnę czy coś...

Dostał my karę I stopnia na allegro,jakby koleś go zgłosił a za drugi by dostał grzywnę.

Za 45zł niby nic ci nie mogą zrobić,ale to jest wredne lepiej bym już z kolesiem pogadał.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

sprzedałem za 45 złotych i z drugiego konta widze że gra raz na jakiś czas więc szkoda konta..

I co z tego? Sprzedałeś to sprzedałeś. Konto już nie jest w najmniejszym stopniu twoją własnością. "Sprzedałem kolesiowi Lamborghini za 300 tys. złoty, ale mało nim jeździ, więc mu je zabiorę bo szkoda takiej maszyny" -.-

7m9a.png

Opublikowano

To już jego sprawa co robi z kontem, on je kupił i może robić co chce grać ile chce.

@TOP

Jeżeli zmienisz passy to jest oszustwo i kradzież może cię podać do supprotu allegro i będziesz miał sprawę.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Jeżeli dostałem coś za to konto, oddałeś je to nie jest już Twoje konto, na allegro jest ochrona do 10000zl, jeżeli ta osoba zgłosi tą sprawę to allegro wezwie Cię do sądu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...