Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] przeróbka,gry,ban

Michaf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pare pytań odnśnie przerobienia konsoli

1. czy mogę to zrobić sam? jeżeli tak to jak? a jeżeli nie to ile będzie kosztować przerobienie?

2.pirackie gry są na płytach czy pendrive jak się je nagrywa jakieś specjalne wersje czy coś?

3.jeżeli będę mieć przerobiona konsole i będę grac na oryginalnej grze w multi a na pirackiej w singla bez podłączenia do neta to dostane bana?

jeżeli coś nie jasno napisałem to przepraszam i spróbuje wyjaśnić jakoś inaczej ^^

a może lepiej kupić xboxa i go przerobić? (bardziej wole pada od ps3)

Opublikowano

1. Tak można to zrobić samemu ale można zepsuć konsolę.

2. To chyba zależy od przeróbki. I na tym i na tym można.

3. Tak dostaniesz bana ale tylko na konto PSN w przypadku Xboxa ban jest na konsole.

Jeśli zależy ci na multi kupuj PS3 i śmigaj na oryginałach. Dobrą grę można kupić za groszę ! Polecam Gametrade, inFamousa można kupić za ok. 30zł. No cóż, a jeśli zależy ci na "kopiach zapasowych" to kupuj Xboxa.

Gość kamil40013
Opublikowano

Większość nowych gier ma jednorazowy klucz do multiplayer'a. A w używanych grach ten klucz jest zazwyczaj wykorzystany. Więc jeśli chcesz grać w multi to kupuj nowe gry (Mam na myśli tylko te gry które mają jednorazowy klucz dostępu do multi)

Opublikowano

dobra wiem juz co i jak i za to dziekuje nie chce zakladac nowego tematu w dziala dla xboxa wiec zapytam tutaj moze wiecie czy zeby nagrac gra na xboxa potrzeba jakiejsc specjalnej plyty czy wystarczy normalna dvd ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...