Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zalogowanie sie na konto

CanoNee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem dzis zalogować się na konto, a tam pisze : " Bład logowania, ta opcja jest w tej chwili niedostępna. Aby uzyskac więcej informacji skontaktuj sie z support.leagueoflegends.com".Jak myślicie o co może chodzic? Bana dostałem czy jak ? Do supportu juz napisałem, ale nie odpisuja długo... Miał może ktoś coś takiego?

@Edit

Można kogoś prosić o zmiane nazwy tematu na np :"[Problem]Zalogowanie sie na konto

Opublikowano

Dobra dzięki : )

@Edit

Support odpisał mi :

"Witaj, xxx

Problemy których doświadczasz mogą być spowodowane rutynowymi pracami nad naszymi serwerami. Jeżeli nadal będziesz widzieć status serwera jako niedostępny, mimo, że wiesz, że powinien być już dostępny, skorzystaj proszę z tego przewodnika, aby poradzić sobie z tym problemem:

https://riotgames.zendesk.com/entries/21143412-stan-serwera-niedostepny

Daj mi proszę znać, jeżeli nadal nie będziesz wstanie się zalogować, a chętnie udzielę Ci dalszego wsparcia w tej kwestii."

Pozdro -,-....

Opublikowano

Hej,

chciałem powiedzieć, że mam identycznie jak ty: "Błąd Logowania ... ". Chciałbym wiedzieć czy to może być czasem ban permanentny ponieważ ostatnio gra mi się zbugowałą i nakupowałem sobie skórek i postaci. Nie wiem bo chyba przez 5 dni grałem normalnie i nagle chce wyjść i tu błąd. Na stronie LOL'a też nie mogę się zalogować.

Pozdr Gumigota

Chciałbym dodać, że nie dostałem żadnego ostrzeżenia ani e-mailu.

Opublikowano

Przepraszam jednak się myliłem się w sprawie mojego konta. Jednak zostało pernamentnie zbanowane, Właśnie Support odpisał :

Witaj, Przywoływaczu
To konto zostało zawieszone na stałe.
Nasz system wykrył nagminne nadużywanie błędu w przyznawaniu punktów Riot. Ze względu na powagę tej sytuacji, Twoje konto zostało zawieszone na stałe; zawieszenie to nie zostanie zniesione w żadnym wypadku i uznajemy tą sprawę za zamkniętą. Życzymy powodzenia w dalszych growych przygodach.
Oto fragment naszych warunków użytkowania:
H. Branie udziału w działaniach, które w wyłącznej ocenie Riot Games "wykorzystują" nieudokumentowany aspekt Gry w celu zyskania nieuczciwej przewagi nad innymi użytkownikami.
Pełne warunki użytkowania:
Pozdrawiam,
xxx
Player Support Riot Games
Jeszcze raz przepraszam, ale na odpowiedź czekałem bardzo długo, więc postanowiłem napisać. Więc jeszcze raz sorry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...