Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] O pakietach jakie kupować

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie wszyscy w tym poradniku chciałbym wam przybliżyć jakie pakiety warto kupować a jakich nie.

Spis treści

1.Wprowadzenie

2. Pakiety na początku

3. Pakiety w środku

4. Pakiety na końcu

1. Wprowadzenie ogółem pakiety dzielą się na pakiety zwykłe i pakiety premium jeżeli jeszcze ktoś nie wie o co chodzi to w pakietach premium możemy znaleźć kartę premium która się świeci jest holograficzna nie zwiększa to jej statystyk.

2. Na początku musimy mieć karty podstawowe więc nie wyjeżdżamy z pakietami powstania pustki bo wtedy nasz deck będzie kupą zaczynamy od

- Pakietu posiłków - 12.5k

- Małego pakietu - 2k

Zależy od tego co kto woli w Pakiecie posiłków mamy większą szanse na karty Rzadkich i Epickich ale mniejszą na zdobycie Niezwykłych.

Więc jeżeli potrzebujecie niezwykłych to kupujecie pakiety za 2 k a jak potrzebujecie epickich i rzadkich to pakiety posiłków.

Kupujecie to aż nie będziecie mieli wszystkich kart w zestawieniu planowanej tali

3. Pakiety w środku przygody to oczywiście Pakiety :

Emilio - 20k

Bohaterski pakiet - 17.5k

Tu jest zależne od tego czego w tym momencie potrzebujecie jeżeli szukacie jakiegoś bohatera to Bohaterski pakiet a jak szukacie kart z powstania pustki i normalnych to kupujecie pakiety Emilio

4. Na końcu

Tu kupujecie już tylko pakiety powstania pustki które kosztują 175 pieczęci

5. Zestawy

Zależy od upodobań opłacają się 3

- Zestaw

- Duży Zestaw

- Zestaw Powstania Pustki - ( tylko wtedy gdy mamy wszystkie karty z podstawy)

Dziękuje liczę że pomogłem wszystkim

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Jestem świeży, bo grę ściągnąłem dopiero dzisiaj rano, i z tego poradnika nie pojąłem nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...