Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie kupiłem Wizzard/Cler . Długo nie grałem , lecz mam zamiar wrócić i wbić jak najszybciej ten 100 lvl. Kolega powiedział napisał , że jeżeli bym kupił premium plus wbił bym te 10 lvl'i w miesiąc przy sbocie 24/7. Moje pytanie brzmi czy jest to możliwe. Proszę o szybkie odpowiedzi.

http://img200.imageshack.us/img200/3284/mikumue10vw8.gif

Lepiej Być O Godzinę Za Wcześnie Niż O Minutę Za Późno..

Opublikowano

sadze ze jest to bardzo malo mozliwe , moze na gapie zero przy bardzo dobrym spocie lub bardzo dobrym pt , MOZE jest to mozliwe ale sadze ze powyzej 5 lvli bys nie wbil :P

WHAT PART OF

SHUT THE

FUCK UP

DONT YOU UNDERSTAND?

Conan.png Tapai.png Shogo_PL.png ___MagiC___.png

Opublikowano

Nie wiem jak ma się sprawa z wizem, ale ja nukerem z 90 na 100 przy gapie 0 biłem około 2 miechów.

16.04.2010r - 666 postów :-).

Opublikowano

Jeśli nie bedziesz wogule padał i na dobrym spocie 24/7 to powinienes raczej wbic a jak nie to chociaz ten 98lv :P

No i oczywiście przy gap 0:P

Seiran95.jpg

Opublikowano

10 bys wbil gdybys byl FF, i mial jakiegos grab peta (albo zebys nie podnosil golda itp.) oczywiscie z dobrym spotem, ale myslac realistycznie zajmie ci to 1,5 - 2,5 miesiaca

@EDIT

To mozna obliczyc :P dajmy na to ze bedzie wyciagal 20% dziennie (tj 12h) czyli 5 dni 1 lvl, 50 dni 10 lvli to jest 1,5 miesiaca, oczywiscie liczac DC w nocy, problemy zwiazane z botem i inne problemy mysle ze do 2 miechow dojdzie :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

watpie.

Nawet jak wszedl 100lvl to przeciez bylo i jest tyle no lifow ze caly czas premka plus+grab pet+100% speed i wbijali 10lvli przez 1,5-2mies maxx.

Wiec jak bedziesz mial permke + to szybko i tak wbijesz lvl co za roznica czy mies czy 2 :D

sygna1o.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...