Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z plikami Arymana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Tak jak w Tytule Tematu mam problem z plikami Arymana, a mianowicie gdy stworzyłem serwer pisze CH1 NORM a ciągle pisze, że połączy z serwerem i nie łączy ;/

Porty odpalone, w rootach zmieniłem ip i w serverimfo również zmieniłem ip z końcówką 100.

Czy znajdzie się osoba która wie o co chodzi i pomoże :c

ps . Wynagrodze pomoc !

Opublikowano

Pong w game i metin2.bin sa inne dlatego masz "Zostaniesz polaczony z serwerem"

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

no i co mam zrobić ? ...

Otwórz programem notepad++ metin2.bin wyszukaj testtesttesttest lub 1234abcd5678efgh to są najpopularniejsze pongi

i będzie tam dwa razy napisany pong naciśnij ctrl + h zmień oba na taki jaki masz w game na serwerze

pong z game masz napisane w temacie z twoimi plikami serwerowymi możesz też przeciągnąć plik game na pulpit i wyszukać w ten sam sposób

Opublikowano

Pong w game i metin2.bin sa inne dlatego masz "Zostaniesz polaczony z serwerem"

Pong na plikach 2008? :3

Musisz zrobić spolszczenie

Opublikowano

dziękuje za wszystkie rady zaraz sprawdze wynagrodziłem tak jak obiecywałem - a robiłktoś z was na plikach arymana niedawno serwer ?? mam problemy coś i to nie rozmowa na forum jak ktoś może prosze odpisać na gg 39393699

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...