Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z battfield play4free

blondyn135

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam batllefield play4free od kolegi bo sobie przyniąsłem wrzucilem na dysk C i otwieram strone i biore graj teraz to mi nie idzie tylko musze patchowac a kolega ma spatchowanego jak zrobic zeby nie pachowac bo 2gb na moj net to bardzo dużo prosze pomóżcie PLZ

Opublikowano

Musisz niestety pobierać ze strony producenta EA.Inaczej nie da rady.Pliki są przechowywane na serwerach EASY.Też tak dla kolegów pożyczałem i im nie chodziła.

http://battlefield.play4free.com/pl/

A tutaj na przyszłość jak chcesz testować nowe mapy czy bronie(narazie rekrutacja zamknięta)

http://pte.battlefield.play4free.com

Ps: W pte 93r jest za 10 creditsów na 1 dzień :P.Tam nie ma founds testujemy tylko mapy i bronie.

Opublikowano

Nie pie*dol, wystarczy dodać do rejestru. Opis w podpiętym MegaTucie.

Poźniej Cie wypier**** PankBaster. U ARE GENIUS

A poźniej posty na forum czemu musze przeinstalowywać Bf albo czemu mnie wywala PB po 1 minucie gry. Ten sposób Ci pociągnie góra 2 msc.

Opublikowano

Ostatnio chyba tak zrobili że jak próbujesz dodać gre do rejestru to i tak musisz pobierać od nowa.

Nie można kopiować tej gry np. od kolegi, po formacie.

Jak już musisz pobierać to nie jest jakaś masakra - u mnie leci po 300-400 kb/s i pobiera się około 1,5 godziny.

Opublikowano

@UPUP

PB nic do rejestru nie ma. Jakoś ja dodałem do rejestru w lutym zeszłego roku i gram. Zresztą nie tylko ja, sposób jest sprawdzony przez wielu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Się zastanawiam tylko czy pobieranie tej gry bd miało wgl sens, skoro tak masakrycznie długo ci się pobiera.

Może podaj nam prędkość twojego neta, żeby wgl wiedzieć czy dalsza zabawa z pobieraniem ma jakiś sens.

Neta sprawdzisz tu:

www.speedtest.net

436951440626370320491.png

Opublikowano

Podaj jeszcze ping, bo z takim netem cudów bym się nie spodziewał. Mam szybszy i grać się praktycznie nie da.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...