Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Moje karty czyli co kupic, co zostawic, co wypierdolic

Primaveraa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie karty

51860e19d12a5.png

ciag dalszy

51860e4a8e8e5.png

jeszcze wiecej

tam dalej jest tylko tydzien zbroimistrzow x2

wiec korzystam z tutoriala od thingsa i powoli skladam swoj deck polowe gowna wyrzucilem z decku np to (niszczyciela ju dodalem :D)

51860f17c428d.png

do skonczenia brakuje mi pare cerberow pustoszycieli 1 maniaka itd :( sukkuba juz mam x4 :D

teraz koncze 2 misje i mam ponad tysiaka pieczeci oraz troche golda ;P co polecacie zrobic?

dodam ze raz kupilem pakiet bohaterski bo chcialem nowego bohatera powykorzystywalem kody oraz kupowalem duzo pakietow za 2k lecz teraz mam 8k

golda i duzo pieczeci

MOJ NICK TO CiseQ prosze o dodawanie do znajomych mam dopiero 2 lvl :)

xxx

Opublikowano

za 1000 pieczęci kup na pewno zestaw.

A z tali wyrzuć na pewno łowców z pao.

I jak będziesz miał czym zastąpić to pozbądź się też pomniejszych żywiołaków powietrza.

Opublikowano

Ta, cholernie dobry, nie wprowadzaj go w błąd.

Żywiołaki są useless w normalnych walkach, łatwo je zdjąć, każda karta magii zdejmująca potwory latające jest tu śmiercionośna.

Łowcy kompletnie niepotrzebni, są słabi. Zbierz karty z pakietów za 12,5, póki co nie ma tu nawet mowy o dobrej talii, chyba, że grasz z totalnymi słabiakami.

Opublikowano

wlasnie lowcow z pao chce sie powoli pozbywac bo mnie denerwuja i sa slabe :P moge wam pokazac tez moje inne karty to pomozecie mi kupic 2 deck (widzialem ze mam mega karte z nekropolis i zaraz wstawie jej screena i ja ocenicie :D tzn nie wiem czy mega ale wydaje sie fajna bo trafilem ja z pakietu za 2k)

digitous a co kupic za pieczecie?

xxx

Opublikowano

Za pieczęcie możesz kupić zestaw za 1000.

Ja osobiście kupiłem owy zestawik + wymieniłem pozostałość pieczęci (Na 5 poziomie ma się ~1600, po skończonej kampanii ~2000) na golda, co dało mi kasę na pakiety bohaterskie, które bardzo mi się przydały. Aktualnie mam mocną talię, dobrego bohatera i zbieram kasę na zestaw Twierdzy.

Opublikowano

ja chce tez miec wlasnie 2 deck tak an wszelki wypadek i pokaze wam moje najmocniejsze karty do nekro oraz czegos czego nie znam i :P do nekro mam takie karty

moja najmocniejsza do nekro to jest to

5186127c3a149.png

reszte kart

5186134d608f8.png

najmocniejsza karta z czegos tam nie wiem co to ;d (dalem 2 bo 2 mi sie podobaja)

518613ac044c0.png518613e5b0d4c.png

reszte kart z tego

5186140f8a099.png

JESZCZE PODOBAJA MI SIE TE KARTY

518614576c93d.png

oraz taki bohater powiedzcie cos o nim :D

518614cbd6c4b.png

xxx

Opublikowano

Czy to jest mocna karta do necro nie powiedział bym. Ja necro gram aktualnie 4/4/2. Wiec kart za 6 w ogóle nie używam. I tak brakuje ci jeszcze dużo kart więc polecam kupić zestaw za 1000 i wtedy myśleć o innych taliach.

Opublikowano

@up 4/4/2 nekro się nie sprawdza ja preferuje nekro w postaci 4/6/2 możesz rzucić władcę marionetek czy Tsunami i wygrać grę jak będziesz dostawał po głowie.

Co do autora na chwilę obecną dokończ to inferno nie zabieraj się za nic innego puki nie skończysz inferno.

- znajdź jeszcze 1 maniaka

- Wywal łowców z Pao

- Wywal tych strzelców 2|1|0|2

- Wywal Żywiołaki powietrza bo to shit.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

haha!! kupilem pakiet posilkow i dostalem 1 karte epicka oraz 1 bohatera twierdzy!! zobaczcie i ocencie ! :)

518618a5680b6.png

oraz!!!

518618de1af14.png518619165adbc.png

Things wlasnie z malego pakietu wypadl mi maniak i mam juz 4 oraz wywalilem lowce z paly

nie wiem skad ale nagle pojawil mi sie kolejny pakiet a to co w nim bylo

5186199eaf938.png

xxx

Opublikowano

@2up najpierw grałem 6/4/2 teraz przerzuciłem się na 4/4/2. Ogólnie czekam aż wypadnie mi nergal i nim zamierzam grać bo na razie Mam jako bohatera Serie.

Zaklinacz krwi jedna z gorszych kart według mnie

Opublikowano

Za pieczęcie możesz kupić zestaw za 1000.

Ja osobiście kupiłem owy zestawik + wymieniłem pozostałość pieczęci (Na 5 poziomie ma się ~1600, po skończonej kampanii ~2000) na golda, co dało mi kasę na pakiety bohaterskie, które bardzo mi się przydały. Aktualnie mam mocną talię, dobrego bohatera i zbieram kasę na zestaw Twierdzy.

Jak to 2000?

Ja z kampania + kodami i 5 lvlem mam coś koło 1400. Skąd masz pozostałe 600 o.0

Opublikowano

wlasnie z pakietu za 12k zdobylem MROCZNEGO ASSASYNA!!!!!!!!!!!!!

SUPER!!!!

ja nie lubie tej karty bo szybko pada i do tego zadaje 1 obrażeń naszemu bohaterowi, ale co kto lubi...

z tej tali co masz powinnes wyjebac: łowców z pao i rodzicielka, bo są to słabe karty, najlepiej zastąp to szaleńcami i niszczycielami.

kupuj pakiety za 1000 pieczeci i 12500golda, dla początkującego są najlepsze, tego za 2k nie kupuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...