Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Seafight są jakieś bugi na kulle które działają..

xXCzillXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka powiedzcie mi są jakieś bugi na seafight które działają pliss pomóżcie mam konto na które 2 typów mi się wkardło rozwalili mi 54 talenty armaty pokłady ale juz to odbudowałem ale problem z kulkami bo kulek jest :/ 10 tyś

więc jak będziecie mieli jakieś nowe bugi które działają piszcie !! to jets mój nr gg jak coś 46503338

Opublikowano

nie ma nigdzie indziej buguw te z yt już nie działają charles temper data nie działają niby już te bugi :/ a na google tez nigdzie juz nie działają chyba że ma ktoś swój program własny ...kto umie bugować i jeszcze działa bug piszcie plis

Opublikowano

tak ja Gram razem z Arkiem właścicielem na koncie.. tak gram jak nie wierzycie możemy na morzu się spotkać :)

ale właśnie nam się na konto włamali i nam rozwalili całe konto ! i szukam buga jakiegos na kullki więc jak ktoś ma plis piszcie bo czill zostanie sprzedany jak się nie znajdzie

Opublikowano

Nie no uśmiałem się czytając tego posta :D Jeżeli to był włam to jaki macie problem support i po sprawie (no ale tu problem bo żeście bugowali , itp. ,itd. ) wiec zgłoszenie odpada no ok. Piszesz że talenty,armatki,pokłady ci rozdupczyli , Ale cytuje "ale już to odbudowałem ale problem z kulkami bo kulek jest :/ 10 tyś" To skoro armatki byleś w stanie odbudować pokłady też no talenty to nie problem bo tylko poustawiać wiec pisz normalnie , że chcesz kulki zbugować . Armatki poszło sklonować, pokłady (jeżeli prawda że zostały sprzedane po ewentualnym włamie ) to wygrałeś zaś za zbugowane złoto. No a na kulki nie znacie buga i tu jest problem bo chcieli byście więcej jak inni :rolleyes: I na marginesie jest już chyba z 6 tematów o kulach wystarczy poczytać i się dowiesz czy coś działa czy nie lub czy ktoś zdradził już tego buga

Pozdro.

Opublikowano

nie nie mili ja di suporta pisali i nic,nic nie zdziałali no ..szkoda jak nie ma buga kull nie ma tylko teraz z eventu mam to teraz ok 300 k ,,ale własnie armaty nie bugowałem tylko wszystko sam robiłem pokłady tallenty wszystko nie na bugach duzo kasy straciłem tez bo mieli zbugowac a chujnia..;/ wiec no szkoda Arek powiedział ze jak nie da sie odbudowac konto idzie na sprzedaż i już Czilla nie będzie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...