Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Plugin na takie tabliczki ja na MPCforum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam silnik mybb na swoim forum i szukam pluginu na tabliczki jak są tutaj :)

Czyli mpc media team, Gold member itp.

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

nie działa coś możesz mi wytłumaczyć jak go używać ? normalnie zainstalowałem i co dalej?

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

no właśnie nie mogę bo nie mam takich opcji ;/ nie mam tego co tam sa na obrazkach nie mam takich opcji nigdzie.

Opublikowano

no właśnie nie mogę bo nie mam takich opcji ;/ nie mam tego co tam sa na obrazkach nie mam takich opcji nigdzie.

Jaką masz ver. forum?

Opublikowano

1.6.9

Opublikowano

Pobierz:

OUGC Awards 1.0.7

Nie mogę Ci dać linku, ale na polskim supporcie MyBB jest.

Opublikowano

Dalej to samo nie ma zakładki;/ jest tylko aktywuj i konfiguracja ale nie mogę nigdzie dać rangi ;/

Opublikowano

Plugin jak najbardziej działa na wersji 1.6.10. :)

Zapewne zapomniałeś o wrzuceniu pliku językowego do katalogu polish, tworzenie nagrody:

GVkhkwo.png

Przyznawanie nagrody:

8ibH9aX.png

Potem uzupełniasz nazwę użytkownika i powód nadania nagrody.

Opublikowano

dałem każdy plik na swoje miejsce zmieniłem z english na polish przed wrzuceniem pluginu więc nie wiem dlaczego nie mam takich tabelek.

Opublikowano

Sprawdź na języku angielskim czy też się tak dzieje. Spróbuj wyłączyć/włączyć lub odinstalować plugin i zainstalować ponownie.

Opublikowano

NIe mogę mam spolszczenie i mam tylko j.polski

Opublikowano

tylko polski o.O

Opublikowano

Jesteś na 100% pewien, że w inc > plugins > ougc_awards > languages > polish znajdują się pliki ougc_awards.lang.php, ougc_awards_extra_vals.lang.php i katalog admin?

Opublikowano

tak.

Opublikowano

tak i nic. dalej nie mam tej zakładki.

Wie ktoś coś na ten temat dlaczego nie mogę?

Aktualizuje wszystko i zobaczymy co się stanie.

Opublikowano

pomoże ktoś? może muszę najnowsze mybb wgrać?

Plugin na 1.6.10 działa bez problemu z angielską wersja mybb. jak wgrałem spol to nie mam go dalej wie ktoś jak to naprawić ze spolszczona wersja mybb?

Opublikowano

Być może spolszczenie które masz jest na starszą wersję tego pluginu.<br /><br />Odinstaluj i usuń plugin oraz pliki językowe, następnie pobierz, rozpakuj i tak jak jest wgraj na ftp.<br />Później pliki z languages/engish/ wgrywasz do languages/polish/ i instalujesz ponownie.

897771404427433574016.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...