Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vansy a gwarancja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mniej więcej miesiąc temu kupiłem sobie takie Vansy http://vans.strefamarek.allegro.pl/trampki-vans-authentic-blk.html?p=7307527#opis po tym czasie zaczęły mi się rozklejać boki, a szczególnie zgięcia na bokach.Na stronie piszę że jest gwarancja 24 miesiące.Mam zamiar jeszcze trochę w nich pochodzić,ale mam pytanie.Przyjmą mi buty na gwarancje poprzez takie zwykłe rozklejenie boków?Czy nie za bardzo?Trochę szkoda wydać ponad 200 zł na buty w których pochodzę maksymalnie 2 miesiące...

uosv7x.jpg

Opublikowano

Jak znajdą piasek to nie przyjmą. Na Twoim miejscu nie wysyłałbym ich do gwarancji. Mam niebieskie i też mi się po miesiącu rozklejały po bokach, ale pokleiłem kropelką i starczyło na 3 miesiące. Potem znowu i mam je do dziś.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

Te buty zawsze, ale to zawsze się rozklejały. Jest to wada z ich przyczyny. Uważam, że powinni Ci je przyjąć. Wymyj je i oddaj, z własnego doświadczenia wiem, że przyjmują. Bynajmniej po ponad półgodzinnej kłótni ze sprzedawcą mi przyjął i dał nowe. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Przyjąć muszą jest to wada fabryczna , miałem 5 par i w każdych było to samo , ale za 2 razem już nie oddawałem na gwarancje bo już po prostu nie miałem czasu.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...