Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

    Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

    • Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

    👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

    Zarejestruj się teraz

Uwaga drugi Pobieraczek.


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chce wam przestrzec przed stroną https://taniezakupy.pl/ Czemu ?



Pierwszą rzeczą która sie rzuca w oczy to "Osoby które lubią TwojeZakupy"



pofob3.jpg



Lecz wszystkie te "Profile" są wklajone jako same zdjęcia . A żeby wejść gdzie kolwiek trzeba sie zarejestrowac



Drugą rzeczą to porady na stronie aby w nie wejść trzeba sie zarejestrować i tu sie zaczyna .



Rejestracja jest jak na każdej stronie lecz dopiero gdy przeczytamy po prawej stronie rzecz którą łatwo przeoczyc dowiemy sie ze przychodzi rachunek 97 zł



3t5niw.jpg




Oczywiście jest regulamin ale sami wiemy że nikt tego nigdy nie czyta :) Taka jest prawda xD



Pisze to tylko aby nikt z was sie nie nadział na strone bo 97 zł na rejestracje to za dużo




Powiedzcie o tym znajomym aby nikt tam sie nie wbił niechcący








Podawać strony to poblokuje zebym to ja sie nigdzie nie wpier***


175001456602037225492.gif

Opublikowano

Ja się wpieprzyłem w pobieraczka ale im nie zapłacę.


Uwaga na plikostradę to jest ta sama firma co pobieraczek.Ale teraz jest gorszy regulamin i jak się wkopie osoba pełnoletnia to musi już zapłacić.

Na dodatek biuro mają w Dubaju,aby dziennikarze ich nie złapali tak jak to było z ich pobieraczkiem...

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Nie tylko taniezakupy.pl i plikostrada .

Są też :

 

dobre-programy.pl ( to jest podrobiona nazwa od dobreprogramy.pl ) 
karierowo.com

Te oba powyżej mają na celu wykorzystywanie luk w prawie podobnie jak pobieraczek działają .

Przy rejestracji trzeba podać dane osobowe oraz miejsce zamieszkania .

Do tego straszą e-mailami że pozwą was do sądu .

Kilka miesięcy temu pisałem na e-mail z dobre-programy .

Powiedzieli mi że u nich wszystkie przydatne programy się znajdują ,oraz są w 100% bez wirusów .

Jednak prawda jest inna tam 80% plików to keyloggery i trojany mające na celu wyłudzenie danych osobowych .

Sprawdzałem rejestrując się pod nie prawdziwymi danymi + CHINA Proxy oraz TOR by zamaskować IP ^_^

1364047611-U477327.png

 

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

 

 

 

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

 

 

 

 

gardenscapes cheats

 

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Specjalnie się tam zarejestrowałem, straszą i straszą i chuja to im daje. Miało być wezwanie do sądu, ale jakoś tego nie widzę.

 

Toż to głupota wzywać do sądu za marne 90-100 zł jak za sam proces wyłapią więcej xD

graphic.png

Opublikowano

Jak można zapłacić za cos gdzie nie dałem podpisu? Jeśli yJeśli amJeśli było ebyu majątek oddać to oddacie?

Trolling , hejty i wiele więcej !

Opublikowano

Dużo jest takich stron.Kiedyś zarejestrowałem sie na pobieraczku to mi przyszedł meil że musze zapłacić 100 zł, i tak nie zapłaciłem.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Dużo jest takich stron.Kiedyś zarejestrowałem sie na pobieraczku to mi przyszedł meil że musze zapłacić 100 zł, i tak nie zapłaciłem.

 

Ale jednak zarobili 3 mln zł na debilach, i dalej to robią ^^

graphic.png

Opublikowano

Nie musicie się bać oni straszą i tylko naiwni ludzie będą płacić bo nie chcą iść do sądu, lecz nie pójdą bo nie zawarli umowy z tą firmą, niby zawarli lecz umowa przez internet bez podpisu jest nie ważna.

Opublikowano

Ale jednak zarobili 3 mln zł na debilach, i dalej to robią ^^

Tak bo ludzie zamiast olać sprawę boją się sądu i płacą.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

To są tepi debile którzy nie umią na siebie zarobić bo zapewne przepili

 

Tacy idioci powinni miec dożywocie

 

Kto wogóle wziął pomysł by zapłacić 100 zł za jakies keyloggery , trojany i inne gówna

 

tylko debile sie na to nabierają

 

dziekuje dowidzenia.

1367750039-U864681.jpg

 

 

card.png

 

Opublikowano

Mnie już wkurwiają takie badziewia te stronki co napisaliście strona "http://www.dobre-programy.pl/" ma wirusa i jest blokowana, dobrze że teraz mam anttwirusa. Albo w google strony generowane automatycznie, raz wyszukałem czegoś i wszystkie wyniki to był sam spam ! Powinni zablkować to badziewie, pozabijać w cholere tych tępaków co nie mają nic do roboty i tyle. Pobiore sobie nawet tego wirusa bo to pewnie html

Opublikowano

google powinno na stronę główną wyszukiwarki dla polaków zrobić listę tych stron xD

lolol

Opublikowano

Cała sieć już o tym wie, no ale inicjatywa z Twojej strony dobra.

To jest właśnie nasz kochany, polski mankament - nikomu nie chce się czytać regulaminu. Gdyby każdy zagłębił się w ten dokument przed rejestracją, nikt teraz nie sadziłby diabłów na zwykłych oszustów, którzy tylko czekają na takich jeleni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...