Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co kupować? Oszczędzać?

neXt15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje zasoby:

- złoto: 15.462

- pieczęcie: 875 975

Na co wydawać, tutaj moje pytanie. :)

Kupiłem dzisiaj z 4 pakiety posiłków i jeden pakiet premium powstanie pustki...

Teraz nie wiem co dalej...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Nie opłaca się kupować pakietów powstania pustki, ponieważ zawierają karty Świątyni i Pustki, a na początek dla gracza są wręcz useless.

Najlepiej zgromadzić dobry zestaw kart, którymi chcemy grać (Wybrać sobie kierunek, o ile się chce zrezygnować z talii początkowej), a gdy mamy już te karty, którymi chcielibyśmy grać (Np. Inferno), to kupujemy Bohaterski Pakiet, z którego dostajemy 7 kart + Bohatera.

Opublikowano

Jeżeli dobrze pamiętam to najlepiej kupywać paczki za 16000. Gram w Doc lecz ja kupuje te za 16000 ponieważ wydają mi się bardzo dobre.

Opublikowano

Bohaterski jest dobry, jeśli potrzebujesz bohaterów, normalnie kupujesz ten za 12500 - więcej kart posiada, a nie ma sensu kupować kolejnych bohaterów jeżeli posiadasz jakiegoś, na którym stawiasz deck.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Za pieczęcie kupujemy zestaw za 1000(lub jak się nam chce zbierać za 3000 daje on 24 karty więcej)

Za golda zestawy posiłków 12500.

Nie kupujemy nic premium daje to tylko to że karty się świecą.

Jak masz dużo kart(>600 lub całą swoją talie złożoną) można kupować pakiety bohaterskie.

Opublikowano

kupuj te pakiety za 12,5k golda i te za 1k pieczęci na początek najlepszy wybór. potem troche się zmienia.

Opublikowano

Mam równe 1000 pieczęci co za nie kupić? :)

Zestaw za 1k, masz w nim bodajże 120 kart

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Lepiej kupić pakiet za 1000 pieczęci, gotowe talie ssą.

Opublikowano

Lepiej kupić pakiet za 1000 pieczęci, gotowe talie ssą.

Kupiłem, wypakowałem i wyskoczył "achievement". "Stwórz talię kart" czy coś takiego...

1367996595-U582588.png

Opublikowano

@up

Czyli wypakowując zebrałeś pewną liczbę kart i dostałeś za to achievment no i zapewne jakiś bonus np. doładowanie do doświadczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...