Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bot

mricht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój pierwszy post :)

1.Czy istnieje jeszcze crack do ibota, za free a nie kbot...(jak tak to na pw piszcie)

2.Czy prawdopodobieństwo że dostane ban na cracku ibota jest większe niż na ibocie kupionym u kamieniarza czy u innego pukacza??

Opublikowano

1. Nie, przynajmniej na pewno nie oficjalnie. Ale raczej nie ma w ogóle.
2. Nie, to jest ten sam bot przecież - tylko bez licki. Ibota najlepiej kupuj na stronce bezpośrednio a nie u dealera.

profibot.com

7yo9.png

Opublikowano

aha,bo coś słyszałem o nowym bocie ivana to troche głupio dac mu zarobić 100zl za kbota gg i nic na nim nie polatać...

Opublikowano

aha,bo coś słyszałem o nowym bocie ivana to troche głupio dac mu zarobić 100zl za kbota gg i nic na nim nie polatać...

Racja, 100 zł wywalone w błoto. Jak już to kup za to Ibota i sobie lataj :)

1. cracków nie ma

2. takie samo prawdopodobieństwo jakbyś miał licencję

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

hehe piszecie że cracków nie ma a piszecie również że jest takie same prawdopodobieństwo więc WTF?? ja się pytam... xD

Opublikowano

I tak poczekam na tego nowego bota ivana, gdyby był crack to bym już na nim latał xD

ps. ivan da 1-2 aktualizacje tego bocika na testowanie więc jak to wyjdzie to przez 1-1,5 tygodnia bd bocenie 24/7

Opublikowano

hehe piszecie że cracków nie ma a piszecie również że jest takie same prawdopodobieństwo więc WTF?? ja się pytam... xD

Crack jest tylko po to aby ominąć server licencji a nie na zmniejszenie szansy bana za używanie go. Za używanie jakiegokolwiek bota z licencją lub bez jest ban

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

1. Nie i narazienie ma
2. Nie, to jest ten sam bot przecież - tylko bez licki. Ibota najlepiej kupuj na stronce bezpośrednio a nie u dealera.

masz szanse na oszustwo

Opublikowano

czy designy na Goliata na IBOCIE działają, defensywne, czy się samoczynnie włączają jeśli jest Goliat np. atakowany?, zwiększenie osłon ? i co to znaczy---- Skill Venom'a może zacząć się od 4k / 7k?

Opublikowano

czy designy na Goliata na IBOCIE działają, defensywne, czy się samoczynnie włączają jeśli jest Goliat np. atakowany?, zwiększenie osłon ? i co to znaczy---- Skill Venom'a może zacząć się od 4k / 7k?

Niestety w IBOCIE takich funkcji nie ma .

Natomiast słyszałem że PBDOBOT ma .

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

I jeszcze jedno pytanie czy w IBOCIE działa Naprawiający Mechanizm Combo?

Opublikowano

Niestety w IBOCIE takich funkcji nie ma .

Natomiast słyszałem że PBDOBOT ma .

PBDO bot słyszałeś, że ma ?

A to dobre wystarczy odpowiedni task napisać, powiem więcej... - jak jesteś obeznany w pisaniu "tasków" to możesz nawet wyloty robić na Pbdo ;>

Edit: się rozgadałem, a zapomniałem na pytanie odpowiedzieć ;) więc teraz odpowiem - nie niestety Ibot takich funkcji nie posiada ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...