Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

drop

Scooobaniec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Im mniejszy lvl tym wieksza szansa na to ze dopne kamien duchowy czy nie?(mam 46 i droplo mi dzis z 10 metkow diabla 2 kamienie)bo nie wiem czy dobic 47lvl

Opublikowano

Miałeś niesamowity fart - od tego zacznę.

Ogólnie co do dropa to najlepiej jest mieć bodajże do 10lvli mniejszy niż ma bity potwór/metin. Czy ten 1lvl to będzie wielka różnica? Tego nie wiem, lecz myślę, że lepiej będzie jeśli zostaniesz na 46.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Zostań na tym, kamyki z metków diabła dość dobrze lecą, do tego masz jakieś kd i ku czego w lesie nie zdobędziesz. Następnymi tak opłacalnymi metkami bd morderstwa w piekle czy też na 7 piętrze w dt.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Lepiej zostań na swoim lvlu, kup sobie tylko lepszą broń żebyś szybciej bił metki i już. Metki na sohan to dobry zarobek, nie ma tam tyle typa co w lesie.

Żebyś dawał radę na metkach w DT to musiałbyś sporo kasy wydać na EQ.

Opublikowano

Witam. Im mniejszy lvl tym wieksza szansa na to ze dopne kamien duchowy czy nie?(mam 46 i droplo mi dzis z 10 metkow diabla 2 kamienie)bo nie wiem czy dobic 47lvl

To nie jest spowodowane lvlem , lecz moba z którego dropisz itemek. Wbij 55 zrób aure na P i możesz śmigać metiny mordu.

Im większy lvl metina tym więcej % , bo potencjalnie możesz to nawet wydropić z metina na 35 lvl.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Wraz ze wzrostem poziomu to nie jest takie proste ponieważ nikt nie patrzy na to jakie ma eq pinieważ z rękawiczkom itd. A co najważniejsze dobrym eq to ci większy lvl kamyka ubijesz wtedy jest 30-40% większa szansa ;)

x6iky9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...