Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] skąd najlepiej wziąć karty?

Gość dordo12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiadomo, brakuje kart do talii i zastanawiam się skąd je wziąć, nie licząc kart otrzymanych z pakietów za misje z kampanii i kodów promocyjnych.

co proponujecie kupić w sklepie? który zestaw? w ogóle warto wydawać na to pieczęcie czy przydadzą się do czegoś innego a kupować powinnem tylko za golda?

a i takie pytanie, jak przegram gre rankingową to trace złoto?

Opublikowano

Kupuj na początek pakiet posiłków za 12,5k.

kupowałem już właśnie ten ze 3 razy i ten za 2k golda kilka razy ale słabe karty ogólnie dostałem i chciałbym cos wiekszego kupic skoro mam te 1,2k pieczeci i nie wiem na co je wydac to pomyslałem o tym Zestaw Powstanie Pustki za 1,2k pieczeci, co o tym myslicie?

Opublikowano

wiem, że mogę, ale się pytam, czy się opłaca -.- czekam na odpowiedź kogoś doświadczonego

Opublikowano

nie kupuj pakietu pustki kup ten pakiet za 1000 pieczęci on jest najlepszy dostaniesz 120 kart pustkę dopiero kup jak będziesz miał all karty z podstawy.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

To zależy a od czego? Jeśli potrzebujesz epickich lub bohaterskich kart to polecam wziąć pakiet za 12500 Gold, jeśli zaś wolisz green karty z szansą złowienia epickich to kupuj cały czas pakiety po 2000 Golda. Co do tych niebieskich pieczęci czy jak tam to sie zwie.. osoby wyżej mają rację kupuj ten za 1000 pieczeci, oczywiście najlepiej opłacalnym pakietem jest ten pakiet za 3000, ale kto by zbierał tyle :D.

Ja kupuje tak i mam świetną talię na 5 poziomie:

Dużo pakietów 2k

Dwa pakiety 12,5k

Bohaterski x3 17,5k (chciałem jakiegoś fajnego bohatera)

No i teraz czas na Emilio i oczywiście pakiety za pieczęcie.

Mam nadzieję, że pomogłem! Pozdrawiam!

Opublikowano

Kupujemy zestawy za 1000 pieczęci.

Lub za golda pakiety posiłków za 12,500.

Tych za 2k się nie opłaca, statystycznie masz mniej rzadkich kart.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...