Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Francuzy

Aziraal321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak grać tymi prostokątmi mianowicie od D1 do B1, jak zobaczyłem na działo b1 to sie za głowe złapałem, jak takie coś może grać na VI Tierach ? :D, wypowiadać się.

Pytanie bardzo ważne, kiedy będzie -50 na slota w garażu ?????!!!!!!!

I jeszcze coś, co wybrać do zarabiania bo zauważyłem że BT-7 zarabia po 10k na przegranej bitwie a za naprawe praktycznie nic się nie płaci w przeciwieństwie do KV-1 więc co wybrać ? ^^

Opublikowano

Te czołgi są tak patologiczne, że z trudnością siebie na wzajem zabiją xD

Musisz wybierać jak najszybszą drogę. -aby dojechać na czas bitwy :)

Oto całą zabawa- ja jednak proponowałbym wydać gold na premkę, albo prze-konwertować free exp, bo rozwijając francuziki do ARL możesz se krew nieźle napsuć xD

Totalna padaczka z tymi czołgami. Kiedyś próbowałem grać.. na samym początku jak zaczynałem.

x

Opublikowano

Francuzy to najtrudniejsze czołgi w grze. Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z WoTem to nie radze w nie iść. Jak masz już doświadczenie to Francuzami gra się przyjemnie tylko trzeba używać mózgu. Czekaj jak przeciwnik wystrzeli a następni ty oddaj strzał by nie stracić HP. Gdy jesteś 1 vs 1 musisz znać weakpointsy czołgów. Zawsze też powinieneś mieć się za czymś schować bo Francuzy nie mają pancerza.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

francuzy mogą zrobić rozpieprz jak potrafi się nimi grać

do 7 tieru gra się jak każdym innym czołgiem

Na BDR mam nawet 9 fragow wbitych :p

ARL-a wyexpic to masakra ale jak juz masz wszystko to nie jest zly

Zabawa zaczyna sie w czolgach ciezki od 8 tieru, ale wymagany jest ogarniety team

Wczoraj kumpel jechał AMX 50 120 a ja IS 8 ze stockowa wieza 1700 hp

Efektem tego bylo że zjechał mnie na serię

4 strzały po ponad 430 dmg i przestałem istnieć, ja zdołałem oddać tylko 1 strzał którym zabrałem mu około 480 hp

Ale za to jestes kochankiem arty, ze wzgledu na swoj brak pancerza to nawet grille wbija Ci 800 dmg :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...