Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wejscie na expowisko o wiekszym lvl'u niz mam ( EliteMT2 ) Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam taki problem otoz kiedys taki typek mial 115 lv ja 100 i expowisko bylo od 110 i niepamietam czy ten typek mial jakiegos chacka czy cos ze dal mnie do party i jakos przeniusl na te expowisko tylko ze mialem biale tlo i niewidzialem mobow jakos to zbugowal i wlasnie zwracam sie do was z prosba jak to zrobic bo mam ninje 98lv i surke 121 i chce tak zrobic zeby se podexpic ninje na te expowisko od 110 i niewiem czy ta sa jakies bugi , cheaty czy cos neiwiem niemam poejcia i dlatego pytam was .

Z gory dziekuje :)

Opublikowano

To nie są chacki ;D poprostu jak jesteś w pt i masz dowodzenie conajmniej na G to jak jestes z kims w grupie klikasz na niego nick i klikasz w przed ostatnie (takie fioletowe) i przenosi gościa na mapke, po przeniesieniu będzie miał białą mape ale gdy zrobi rlg będzie wszystko ok. ;)

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...