Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] PandoraMt2- Ulepszanie Hwanga

xxigor990xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Z tej strony Banan i chcę zaprezentować wam ulepszania hwanga przezemnie . Myślę , że film wam się spodobał . Zachęcam również do oglądania w witrynie YouTube , w HD 720p i do subskrybowania mojego kanału w celu uzyskania bieżących wideo z mojego kanału . Enjoy ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=IF9V8ptl5VE

Opublikowano

hehe gz :D pandora fajny server bo można spotkać Czechow ;D on coś pisze i ty piszesz i beka :D

widzę ładnie pogrywasz :) powodzenia ogólnie, ja już skończyłem tam zabawę robiąc eq wojenne + klasa na wszystkie postki i już nuda :P

i taka przestroga :D nie rob klasowego !! ja zrobiłem i się gra znudziła xD

Opublikowano

hehe gz :D pandora fajny server bo można spotkać Czechow ;D on coś pisze i ty piszesz i beka :D

widzę ładnie pogrywasz :) powodzenia ogólnie, ja już skończyłem tam zabawę robiąc eq wojenne + klasa na wszystkie postki i już nuda :P

Co do twojej wypowiedzi na razie nie mam zamiaru . Wolę poexpić , pobawić sie z typami , którzy nieogarniają , popisać do Czechów (robiłem to nie raz) i robić p.perfekty albo perfekty żeby mieć fajny zarobek ;) Choć teraz mało tam gram to gram na Gladorze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...