Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto na torentach - Jak to jest?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak to jest z tym kontem na torentach ? Bo dzis wykupilem sobie konto,gdyz slyszalem ze jest tam mnostwo filmow;p Po jakim czasie usuwaja konto ? Slyszalem ze po miesiacu.Ale co musze wejsc przynajmniej raz w miesiacu ? Jak juz wejde to musze pobrac czy tylko wejsc raz w miesiacu zeby mi nie usuneli

WIEM WIEM ZE SA LEPSZE TORENTOWNIE ALE WIELE RAZY BYLY TAM FILMY KTORYCH POTRZEBOWALEM A NIGDZIE INDZIEJ NIE ;P

NO COZ JAK USUNA KONTO TO KUPIE DRUGIE.PRZECIEZ LEPIEJ ZAPLACIC 11ZL ZA SCIAGANIE KILKU FILMOW NIZ 20ZL ZA 1 FILM W SKLEPIE;p

ie068n.jpg
Opublikowano

jeżeli chodzi ci o torrenty kropka org to niestety ale przejebałeś kasę

najgorsze gówno

co do konta to wystarczy wejść nic nie trzeba ściągać

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Niee, jesli na torrenty.org to Ci tam konta nie usuna. Przeciez placisz za nie. Mozesz stracic dostep do konta, jesli zapomnisz hasla do niego.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Niee, jesli na torrenty.org to Ci tam konta nie usuna. Przeciez placisz za nie. Mozesz stracic dostep do konta, jesli zapomnisz hasla do niego.

usuwają konta :).

Wchodz przynajmniej raz na 2 tygodnie i będzie bezpiecznie.

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

jeżeli chodzi ci o torrenty kropka org to niestety ale przejebałeś kasę

najgorsze gówno

co do konta to wystarczy wejść nic nie trzeba ściągać

Zgadzam się.

Jest sporo wstawek z wirusami od jakichś rusków i nikt tego nawet nie sprawdza, dziadowy serwis i tyle.

Kiedyś założyłam konto i chciałam wejść a tutaj niespodzianka, bo usuwają po miesiącu nieaktywności. Lepsza jest zatoka, tam przynajmniej nie trzeba płacić ;)

58815786.jpg

Opublikowano

ja tam biore wszystko bezposrednio z the pirate bay, kiedyś na torrentach.org miałem konto ale jak koledzy wyżej pisali trzeba zapłacić i jeszcze po miesiącu nieaktywności chuje pazerne na kase usuwają, zebys kolejne robil.

Opublikowano

zreszta nie widze sensu rejestracji na torentach skoro bez tego mozna swobodnie wszystko pobierac

Opublikowano

gówno prawda ...

Miałem 3 konta ;D 3 usunięte , już lepsze jest ta sama strona z początkiem tnt .

Jeśli nie bedziesz wchodził na konto usuną . Wchodz raz w tygodniu i bedzie spoków

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie korzystałem z xxx i nie będę - po co płacić, skoro masz dwie równie dobre strony ??

xxx

xxx

//Warez

WaldzioxD.png

Opublikowano

Pieprzycie głupoty. Żadnych kont nie usuwają, ja mam swoje od ponad trzech lat a korzystam raz na pół roku. A czy się opłaca? Na pewno. Może i nie za dobre te torrenty, ale często znajduję tam to, czego nie mogę znaleźć nigdzie indziej.

Opublikowano

ja tam biore wszystko bezposrednio z the pirate bay, kiedyś na torrentach.org miałem konto ale jak koledzy wyżej pisali trzeba zapłacić i jeszcze po miesiącu nieaktywności chuje pazerne na kase usuwają, zebys kolejne robil.

Nie zapominaj, że poszukanie spolszczenia/napisów to taki straszny wysiłek, że większość niedokształconych z j.angielskiego polaczków woli płacić za gówniane torrenty niż ściągać z dobrych stron :)

1374788544-U921656.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...