Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl/Opis] Glador s1 TradeAccept v.1 By Kacper Parzynek

nurkowicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opisz dokładniej - może nie masz .NET Framework 4.5? W każdym razie może masz buga, bo jak ja np. wszedłem na 250 to okradłem 181... A jak wchodziłem na 3 lvl i próbowałem okraść postać testową (1 lvl) to nie działało... Prawdopodobnie kod ASM jakoś popierzony ;/. Popróbuj - na pewno za którymś razem zadziała.

Opublikowano

Opisz dokładniej - może nie masz .NET Framework 4.5? W każdym razie może masz buga, bo jak ja np. wszedłem na 250 to okradłem 181... A jak wchodziłem na 3 lvl i próbowałem okraść postać testową (1 lvl) to nie działało... Prawdopodobnie kod ASM jakoś popierzony ;/. Popróbuj - na pewno za którymś razem zadziała.

Może nagraj film jak okradasz jakiegoś gracza lub swoją postać .. ?

Opublikowano

Hasło do paczki ? Daj Skan tego pliku .mix bo coś mi się wydaje że virustotal nie skanuje dokładnie plików w zaszyfrowanych paczkach ;)

Śmierdzi mi to oszustwem.

Opublikowano

plik .mix to inaczej plik .DLL

tyle ze jak zmienisz z dll na mix wtedy odrazu odpala sie po starcie klienta :)

ciekawa sprawa,watpie ze działa chociaż czemu nie :)

czekam na wypowiedzi

Opublikowano

W sumie może być bez hasła ;). Ja też wam radzę nie pobierać, bo przecież za kilka tyg zrobie filmik do cheata, który będzie nie aktualny... Radzę korzystać, póki nie ma update'ów, bo jak GM'i zczają to bd. musiał szukać obejść i nowe pointery/offsety ;P. Jak chcecie ;)

Opublikowano

Czyli nie dajesz hasła więc temat do kosza ,a Ty lecisz z banem za próbę oszustwa i tyle ;)

Od razu widać że krętacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...