Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pamiętacie jeszcze czy już nikt nie pamięta? ;)

Wierny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.youtube.com/watch?v=xi0RDYKSTDQ

Słuchaliście/Słuchacie , Pamiętacie/Nie pamiętacie?

Może to kojarzycie? Ogólnie , czy pamiętacie jeszcze jakiekolwiek piosenki Grubego, Metrowego , 3ody itd?

Te rzeczy potrzebne mi są do ankiety na temat zespołów hiphop/reggae, więc bardzo proszę o odpowiedzi

2dhww8h.png

Opublikowano

Ooooo tak :) Od tych numerów zaczęła się moja przygoda z rapem ( wiem ze Grubson nie tworzy rapu , ale i tak zaczęła się od niego )

Naprawdę ma genialny przekaz , tak samo jak głos . Po za tym ma wspaniały kontakt z publicznością . A co do 3ody , zrobili parę genialnych chillowych zabawnych ( w dobrym tego słowa znaczeniu ) piosenek ... Wielki props dla Grubsona jako solowego artysty oraz dla całej 3ody kru wraz z Grubsonem !!! :>

Słucham

Słuchałem

Zawsze będę słuchał !

- Jestem tego pewny , w głębi duszy o tym wiem , że gdzieś na szczycie góry wszyscy razem spotkamy się !

2e4ezhz.png

Opublikowano

Minęły prawie dwa lata, ale pamiętamy o tym. Pierwsza usłyszana przeze mnie piosenka Grubsona, niezapomniane. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

@ref i czekam na dalsze opinie ;)

Sorki że robie ref co kilka dni no ale ciężko to upilnować albo nie mam czasu..

2dhww8h.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...