Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Załogi gry via www

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, jak wiecie prowadzę prywatny serwer gladiatusa.

Jednak w mój umysł wkradł się pewien pomysł, który chcę bardzo poważnie realizować, tak naprawdę jest on już skończony, nie zauważyłem błędów podczas testów, ale...

Ale...

Potrzebuję osób, osoby:

-Dyspozycyjnej

-Uczciwej

-Zaangażowanej

-Wytrwałej

-Potrafiącej pójść na komprmis

-Posiadająca kulturę osobistą

Z ważywszy na swój wiek, oraz czas i swoje zaangażowanie oczekuję poważnych ofert długiej i owocnej współpracy, dlatego poniżej przedstawię, krótki formularz i prosił bym wszystkie osoby, które są zainteresowane do wypełnienia go w najdrobniejszych szczegółach.

Opis projektu.

Chciał bym się przytrzymać tematyki gladiatusa ale w zupełnie innej odsłonie, min

-Dużo więcej opcji

-System Drag&Drop

-Miasto

-Eksploracja

-Zdobywanie doświadczenia

-Alchemia

-Crafting przedmiotów

-Enhatnt przedmiotów

-Dynamiczna walka

-Ciekawa fabuła

-Czat między użytkownikami

-Forum

-GIldie

-Miasto a w niem aukcje sklep bank kowal itd

To tylko część już dostępnych opcji

Gra jest gotowa ale brakuje jej tchnięcia życia przez programistę, drobnych modyfikacji i życia przez grafika komputerowego!.

FORMULARZ:

Grafik:

Imię:[ ]

Doświadczenie:[ ]

Umiejętności (link do prac):[ ]

Opis swojej osoby:[ ]
Dyspozycyjność:[ ]

Jak bardzo jesteś pewny tego co chcesz robić ?

Programista:

Imię:[ ]

Doświadczenie:[ ]

Umiejętności (język programowania w skali od 1 do 10):[ ]

Opis swojej osoby:[ ]
Dyspozycyjność:[ ]

Jak bardzo jesteś pewny tego co chcesz robić ?

Zapraszam do wpisów, i proszę tylko o poważne oferty, oraz posty adekwatne do tematu.

Opublikowano

A to co wymieniłeś, typu D&D, to już zrobiłeś, czy masz w planach ?

Można zdjęcia z gry ? :D

Opublikowano

Kolejna oferta typu: "Wy robicie, ja zarządzam,a jeżeli pieniążki z gry będą to zapłacę..." ? - nie widzę nic o wynagrodzeniu.

I znów temat, w którym jest nie napisane jaki wkład ma zarządca (?) tej gry:P .

Mam rozumieć, że twój wkład na tą grę to pomysł ?

...

Opublikowano

Skoro gra jest gotowa, to podrzuć parę SS, jestem ciekawy :D

Opublikowano

Kolejna oferta typu: "Wy robicie, ja zarządzam,a jeżeli pieniążki z gry będą to zapłacę..." ? - nie widzę nic o wynagrodzeniu.

I znów temat, w którym jest nie napisane jaki wkład ma zarządca (?) tej gry:P .

Mam rozumieć, że twój wkład na tą grę to pomysł ?

Czy mi się tylko wydaje czy masz jakiś problem ?

I nie porównuj mnie do zeuskaHD, który jest zarządzcą, ja już coś posiadam w przeciwności do...

Palcem mam pokazać ?

Proszę, dla niewidomych!

Jednak w mój umysł wkradł się pewien pomysł, który chcę bardzo poważnie

realizować, tak naprawdę jest on już skończony, nie zauważyłem błędów

podczas testów, ale...

Tu zaś opisuje 5/10 opcji dostępnych w grze, bo niby po co zdradzaćwszystko

Opis projektu.

Chciał bym się przytrzymać tematyki gladiatusa ale w zupełnie innej odsłonie, min

-Dużo więcej opcji

-System Drag&Drop

-Miasto

-Eksploracja

-Zdobywanie doświadczenia

-Alchemia

-Crafting przedmiotów

-Enhatnt przedmiotów

-Dynamiczna walka

-Ciekawa fabuła

-Czat między użytkownikami

-Forum

-GIldie

-Miasto a w niem aukcje sklep bank kowal itd

To tylko część już dostępnych opcji

Kolejne...

Gra jest gotowa ale brakuje jej tchnięcia życia przez programistę, drobnych modyfikacji i życia przez grafika komputerowego!.

Ile razy musi to paść by taki użytkownik jak elMati, przyrównywał mnie do głąbów...

Co jeszcze, może frytki do tego co już zrobiłem, a może forum dolarami obkleić żebyś był usatysfakcjonowany ?

Bo chyba swój wkład tutaj już włożyłem...

Czy dalej nie widać ?

Opublikowano

No gratuluje pobrałeś silnik i wrzuciłeś go na hosting... Oj wiesz powiem ci, że to nie jest trudne.

A po twojej takiej reakcji widać, że jesteś dzieckiem, które niezbyt dobrze panuje nad emocjami.

Jeżeli dobrze mi się wydaje to chyba kam100 w dużej ilości pomaga ci modyfikować tego gotowca pobranego z neta...

I jeszcze będziesz mi mówił, że dużo zrobiłeś?

D&D nie widzę, chatu też nie. Jedynie nad czym mogłeś się namęczyć to tłumaczenie tego silnika.

...

Opublikowano

No gratuluje pobrałeś silnik i wrzuciłeś go na hosting... Oj wiesz powiem ci, że to nie jest trudne.

A po twojej takiej reakcji widać, że jesteś dzieckiem, które niezbyt dobrze panuje nad emocjami.

Jeżeli dobrze mi się wydaje to chyba kam100 w dużej ilości pomaga ci modyfikować tego gotowca pobranego z neta...

I jeszcze będziesz mi mówił, że dużo zrobiłeś?

D&D nie widzę, chatu też nie. Jedynie nad czym mogłeś się namęczyć to tłumaczenie tego silnika.

Hehe :)

Pokaże zonie tą przezabawną wypowiedź, i przytoczę dla niewidomych

Zapraszam do wpisów, i proszę tylko o poważne oferty, oraz posty adekwatne do tematu.

Twoja takowa nie jest, więc załóż specjalny temat typu, lubię się przyczepiać bo nie mam co robić :)

Co do wypowiedzi dzieckiem,

cytuje

Nazywam się Mateusz. Mam 15 lat. Od roku zajmuję się programowaniem.

Tworzę strony internetowe.

to z twojej strony użytkownika: http://www.mpcforum.pl/user/588795-elmati/

Mógł byś być moim synem!

Opublikowano

Mogę też napisać, że mam 5 lat i ty też w to uwierzysz ?

Możliwe, że chciałem się zgłosić jako programista i co, nie mogę wiedzieć jaki wkład masz w ten projekt?

Po tych twoich postach wszystkich nie dostałem oczekiwanej od początku odpowiedzi: jaki wkład ma w to zarządca?

W każdym swoim poście napisałeś, że gra jest gotowa, no to jeżeli gotowiec pobrany z neta nie jest gotowy? Ja tam nie wiem xD ...

Też mogę sobie wrzucić gotowy silnik na neta i napisać temat, że gra jest gotowa tylko trzeba drobnych dodatków.

Przejdźmy do sedna i zostawmy te szczegóły:

Planujesz jakieś wynagrodzenie ?

Jeżeli tak to ile ?

Pozdrów żonę. ;P

...

Opublikowano

Snujesz czyste spekulacja, ponieważ w żadnej swojej wypowiedzi nie nakreśliłem jaki to jest silnik :)

Nie jest pobrany z sieci, nie jest darmowy, nie jest to gotowiec, nie oceniaj mnie po tym że takowego już posiadam, mam na myśli silnik gry.

Mój wkład to masa pieniędzy w wykonanie jego, teraz daje szansę wejść do tzw. gotowca, więc swoje 99% w to włożyłem

-Czas

-Pieniądze

-Zdrowie

-Nerwy

-...

Więc co oczekujesz za opiekę nad grą, poprawkę ew. błędów i jej dozorowanie w pewien sposób pod względem technicznym.

Porównał bym to do spicia śmietanki... z całości.

Opublikowano

Takiej odpowiedzi oczekiwałem ;)

Hmm, dobrze też, że wspomniałeś o tym:

Więc co oczekujesz za opiekę nad grą, poprawkę ew. błędów i jej dozorowanie w pewien sposób pod względem technicznym.

Niby mało do roboty, ale gdy trafi się poważny błąd i ciężki do naprawy to nie będzie "picie śmietanki z całości" :D

Zgłosił bym się, ale widziałem kawałek kodu tego silnika (pomagałem kam100 z kodem) i nie zbyt mi się widzi praca i poprawianie ew. błędów w takim kodzie. ;P

...

Opublikowano

Grafik:

Imię:[-Tajne]

Doświadczenie:[-Wystarczające]

Umiejętności:[Dam PW]

Opis swojej osoby:[Hmm jestem miłą osobą, posiadam kulturę osobistą...]
Dyspozycyjność:[spora]

20uy6hw.png

Opublikowano

My się dalej nie rozumiemy.

Jeśli jest błąd z, którym ktoś z załogi nie daje sobie rady, nie czekam na zbawienie tylko zatrudniam odpowiednią osobę, za którą płacę, by nie krzywdzić innych użytkowników gry przez niewiedzę programisty, którego posiadam.

Nie wiąż mnie z Kam100 ponieważ on wykonywał dla mnie pracę na zlecenie. Nie jest ze mną w żaden sposób powiązany stałą współpracą.

Zgłosił bym się, ale widziałem kawałek kodu tego silnika (pomagałem
kam100 z kodem) i nie zbyt mi się widzi praca i poprawianie ew. błędów w
takim kodzie. ;P

Jak mogłeś widzieć coś czego nie widział jeszcze nikt, ponieważ nie było jeszcze nawet zapowiedzi, ona pojawi się niebawem z zdjęciami, będzie czas aby tknąć życie w grę...

Opublikowano

Nie wiąż mnie z Kam100 ponieważ on wykonywał dla mnie pracę na zlecenie.

Nie jest ze mną w żaden sposób powiązany stałą współpracą.

Inaczej wynikało to z mojej rozmowy z kam100, mniejsza z tym :) Wybacz :P

Jak mogłeś widzieć coś czego nie widział jeszcze nikt, ponieważ nie było

jeszcze nawet zapowiedzi, ona pojawi się niebawem z zdjęciami, będzie

czas aby tknąć życie w grę...

Mam rozumieć, że to nie jest ten silnik na którym stoi twój prywatny serwer gladiatusa, i że wgl to będzie inna gra ?

...

Opublikowano

Boże widzisz i nie grzmisz ....

Opis projektu.

Mój pierwszy post, czytaj ze zrozumieniem...

Proszę moderatora o wyczyszczenie zbędnych postów...

Opublikowano

No to czemu mi mówisz, że nikt kodu tej gry nie widział... Jeżeli to jest klon gladtka ?

Jak mogłeś widzieć coś czego nie widział jeszcze nikt, ponieważ nie było
jeszcze nawet zapowiedzi, ona pojawi się niebawem z zdjęciami, będzie
czas aby tknąć życie w grę...

Nie rozumiem cię. Zakładałeś temat o tym privie, to jak go nikt mógł nie widzieć ?

Dobra nie możemy się zrozumieć.

...

Opublikowano

Chryste czy wy też to widzicie ??

Inaczej ostatni raz...

Jednak w mój umysł wkradł się pewien pomysł, który chcę bardzo poważnie
realizować, tak naprawdę jest on już skończony, nie zauważyłem błędów
podczas testów, ale...

Tzn że skończyłem gre jako JA we własnej osobie, a teraz szukam stałej ekipy do jej prowadzenia moderowanie wprowadzania nowości...

Opis projektu.

Pod spodem opisuje funkcje gry,,, a tego w gladku raczej nie ma ?? przecież to nowa gra kto tu pisze że szukam ekipy do Gladiatusa...

Na logikę, jaki jest sens opisu gry, która już jest, i jaki jest sens tknięcia życia przez programistę i grafika...

Przecież mojego gladiatusa każdy zna... i to osobny projekt...

Czyt temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/930409-priv-powany-polski-serwer-gladiatus/?p=7277264

Więc szukam załogi do nowej innej gry !!

Opublikowano

Życzę powodzenia ;) Mam nadzieje, że będzie grało się tak przyjemnie jak na twoim prywatnym serwerze gladiatusa ;)

elMati najlepiej przeczytaj 5 razy, zanim coś napiszesz. Czytanie ze zrozumieniem ;)

Opublikowano

No to bardzo cię teraz przeproszę garguleczek.

Zmyliłeś mnie tym początkiem, że prowadzisz prywatny serwer gladka + napisałeś to:

Myślałem, że chodzi ci właśnie o tego prywatnego serwera...

Mój błąd.

Wybacz.

Życzę powodzenia ;) Mam nadzieje, że będzie grało się tak przyjemnie jak na twoim prywatnym serwerze gladiatusa ;)

elMati najlepiej przeczytaj 5 razy, zanim coś napiszesz. Czytanie ze zrozumieniem ;)

Nie sądzę, że potrzebna była twoja wypowiedź w naszej dyskusji.

Moderatora proszę o usunięcie moich postów z tego tematu :P,a jeżeli to konieczne nadanie mi % ostrzeżenia.

...

Opublikowano

Ok ,moge pomóc z tym programowaniem znam html,php,mysql,css i js myśle że powinno starczyć.

Rozumiem że podpisanie umowy nie będzie problemem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...