Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybielanie zębów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Tak jak w temacie.Szukam jakiś domowych sposobów na wybielenie zębów, chce sobie wybielić zeby chociaz o troche ,bo bardzo przebarwione mam.Myje je i ch... daje to;/

Słyszałem ,że cytryna jest dobra ,ale i też jest dobra na niszczenie szkliwa....

A myśle czy by ją używać raz na 1 dzien rozcięczyć w wodzie i czy to by nie zaszkodziło mi? na zęby.Poprostu używać w malutkich ilościach.

Opublikowano

Idź do dentysty i powiedz żeby Ci zdjął kamień, a potem dbaj o zęby.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano
  • Pasta dla palaczy, niedroga, a pomaga.
  • Mycie wodą z solą, oraz pocieranie cytryną.
  • Plastry na wybielanie.
  • Woda utleniona
  • Węgiel kuchenny.

Niby wszystko działa, jednak niszczy szkliwo. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

A tą sól i sód to w wodzie rozpuszczać.A i jak wybielać jeszcze cytryną to sam sok tylko wystarczy?

I wgl jeżeli to niszczy szkliwo i jak bym rzadko w malych ilościach tak wybielał to by to nie zaszkodziło mi to?

Opublikowano

domowymi sposobami raczej ciezko bedzie wybielic zeby, tak jak juz mowili najlepiej wybrac sie do tentysty a potem dbac o zeby i nie bedzie kłopotu ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...