Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś słucha?

Phoenix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Weteran
Opublikowano

Linkin Park - New Divide, Numb

Moje ulubione od nich :)

Nie wiem, czy podobny, ale Rammstein też wymiatają :D

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Deftones i AC/DC ^^ Linkin Park bardzo sporadycznie.

AC/DC to czysta klasyka. 'Thunderstruck' - mój top, acz jest wiele świetnych piosenek. Deftones jest równie fajnym zespołem, ale to zupełnie inna bajka. Znów ciężko mi wskazać ulubiony utwór. Polecić do przesłuchania mogę na przykład 'Change' i 'Good morning beautiful'.

#don't care

Opublikowano

Good Morning Beautiful słuchałem

U mnie ulubiony album Deftones to Adrenaline (9 Words, Root, Lifter, Bored), Koi No Yokan i Deftones też niezłe

U LP to ulubione to Meteora/Hybrid Theory/Minutes to Midnight

AC/DC. Tutaj ulubiony album trudno wskazać, ale ulubione piosenki to Back in Black, Thunderstruck, Highway to Hell, This Means War, Who Made Who, If You Dare... jest tego więcej, ale nie chce mi się przypominać :)

Nirvana. In Utero. Czyli Serve the Severants, Milk It, Tourette's. Lubię też kawałki School, Breed, Come As You Are, In Bloom.

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Mmm, Deftones, Linkin, rzadko Nirvana i AC/DC ;)

rape me, where did you sleep last night, smells like teen spirit, in bloom tak na szybko utwory nirvany, ktore utkwiły mi w pamięci, w sumie dawno nie słuchałem, wypada sobie odświeżyć pamięć,

Linkin Park wszystkie utwory ze starych albumów: meteora, hybrid theory, minutes to midnight, te nowe to kałynt nie wiadomo dlaczego nazywane rockiem

EMPTY :C

Opublikowano

three days grace, skillet, AD/DC, Disturbed ,Slipknot, godsmack, rob zombie, trapt, hoobastank , dźem , Les Friction i jeszcze tego pełno jest ale nie chce mi sie myśleć

Opublikowano

AC/DC to cały album Back in Black.

Linkin in the end, meteora.

W tych typach to ogólnie nic, lecz OneRepublic i Lifehouse są super, warci uwagi.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Linkin Park - Meteora i Hybrid Theory to dopiero były płyty :). Ale teraz też znowu zaczęli grać dobrą muzę, dobrze że już nie robią w kółko kawałków pod Transformersów :D. Z podobnych zespołów będzie: The Offspring, Green Day, Limp Bizkit, Metallica, Rage Against The Machine.

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano

z wymienionych uwielbiam ac/dc . Nirvany bardzo rzadko , a Linkin Park... ehh sprawdźcie ich teksty są kompletnie bezsensu :P Częściej słucham rocka : Aerosmith , The Beatles , Queen itp.

Opublikowano

Ja słucham Likin Park :) Weź sobie jeszcze zobacz na Green Day, jeżeli lubisz takiego typu muzykę ;)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...