Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Dead Island

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z zwykłym Dead Island ,mianowicie kiedy włączam grę pokazuje się czarny ekran wychodzi i pisze,że program przestał działać.Wszystko jest dobrze zainstalowane.Dużo osób właśnie ma z tym problem na windows 8 i nie wiem jak to naprawić .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Spróbowałeś od instalować i za instalować ponownie grę ?

PS.Gra orginalna czy piracka ?.

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Dobra jest taki problem,że jak uruchamiam grę zgodnie z kartą zintegrowaną to jest ok a jak próbuje z moją kartą GeForce GT 635M 2GB to już coś nie tak,pewnie coś w opcjach karty muszę zamienić

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Dobra jest taki problem,że jak uruchamiam grę zgodnie z kartą zintegrowaną to jest ok a jak próbuje z moją kartą GeForce GT 635M 2GB to już coś nie tak,pewnie coś w opcjach karty muszę zamienić

Ale gra jest orginalna czy piracka wersja, ponieważ to bardzo ważne ?.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Oryginał,dużo osób ma z tym problem.Mianowicie mam dwie karty graficzne , główną[globalną] czyli Nvidia GeFore GT 635M 2GB i zintegrowaną[podtrzymująca Nvidie w pionie] I jak daje drugi przycisk myszy na Dead Island i dam Uruchom z procesem graficznym - zintegrowana karta graficzna to jest ok a jak próbuje z Nvidia to black screen ^^ Może muszę coś w opcjach nvidii pozmieniać ale co ?

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Oryginał,dużo osób ma z tym problem.Mianowicie mam dwie karty graficzne , główną[globalną] czyli Nvidia GeFore GT 635M 2GB i zintegrowaną[podtrzymująca Nvidie w pionie] I jak daje drugi przycisk myszy na Dead Island i dam Uruchom z procesem graficznym - zintegrowana karta graficzna to jest ok a jak próbuje z Nvidia to black screen ^^ Może muszę coś w opcjach nvidii pozmieniać ale co ?

Lub po prostu zaktualizuj sterowniki i powinno być okej.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Tak oczywiście karta nie jest byle jaka to Nvidia GeForce GT 635M 2GB ;& Chyba,że zapodasz link do Directx,którego potrzebuje na Dead Island ;]

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Tak oczywiście karta nie jest byle jaka to Nvidia GeForce GT 635M 2GB ;& Chyba,że zapodasz link do Directx,którego potrzebuje na Dead Island ;]

Dead Island Obsługuje DirectX 10 czyli :

http://download.chip.eu/pl/DirectX-10_6671561.html

strona zaufana ;).

1373415594-U477327.png

Opublikowano
Może karta graficzna się przegrzewa albo nie ma wystarczającej wentylacji, pobierz program speedfun i sprawdź temp. podzespołów.

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Matko i ty się tu udzielasz nie rozumiesz,że ja to zawsze robię i to nie tego wina ^^ coś na necie pisze ale nie wiem jak to zrobić ^^

p.s-karta o mocy 2GB by się na dead island przegrzewała chyba cię ... nie dość,że mam podkładkę chłodzącą

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...