Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z wlączeniem

myku18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!
Problemy pojawily sie juz na początku... gdy otwierałem lunchera wyskakiwał mi błąd :/ pisałem tematy ,szukalem na yt,google i nic :/
Kolega zgrał mi wiec go na pendrive . Po uruchomieniu HiRezLuncherUI zmieniam gre na SMITE,
wyskakuje mi : Unable to attach to the hi-Rez Authentication service. Pleas click fix below to launch the support and diagnostic utility. Klikam ok.
Mam okno Smita , w prawym dolnym rogu znajduje sie pomaranczowy przycisk INSTAL, wiec klikam ... Lecz nic sie nie dzieje .Czekam pewien czas i nic .. Daschuje PPM lecz nic :/

Jakies porady co moge zrobic ? prosze o pomoc ://// oczywiscie dam like :>

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

nie zagrasz w Smite z pendrive, ponieważ nie ma gry w rejestrze.

Pobierz normalnie, zainstaluj i jeżeli wtedy będą problemy to coś poradzimy

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

ja mam podobnie włączam grę skrótem "smite" nic się nie dzieje uruchamiam skrót "Hi-Rez Diagnostics and Support" i wyskakuje błąd:

w górnym okienku "This system cannot connect to the Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service"

w dolnym"You can try to reboot this computer or run this program as an administrator. If the problem still persists, you may need to uninstall Hi-Rez Studios Authenticate and Update Service from the windows control panel and reinstall from

http://www.hirezstudios.com

"

nw co robić :/ czytam inne fora i nikt mi nie potrafi pomoc :/ daje plusy i lajki :)

Opublikowano

Zrób to o co Cię proszą. Uruchom jako administrator, a jeżeli dalej nie będzie działać musisz przeinstalować grę

394591421101183179764.jpeg
  • 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...