Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wolverine czy t49

BlockeD0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi czym się lepiej gra i będzie mi się przyjemnie grało do hellcata ;d

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Wolverine dla mnie jest najlepszy! Potem iść w Hellcata :)

Zalety:
Dosyć dobry pancerz!

Działko!

I wiele wiele innych xD

Opublikowano

szkoda bo przez 3 dni zniżka 50 % jest na t 49 ;d

Ale trudno wybiore wolverina ;d dzieki + macie ;d

Pomogłem ?

Opublikowano

T49 JEST LEPSZE!!! Nie słuchaj ich! Jest niezwykle mobilny, z takim samym działem jak Wolverine. Do tego jest tyci, co pomaga przy jego pancerzu. T49 na tym tierze jest zdecydowanie lepsze.

Opublikowano

Jeśli ogarniasz ,,piździki" to bierz t49. Szybki, dobre działo. Podobno dobrze zarabia jak się umie grać nim.

1365425281-U294119.png

Opublikowano

jak wolisz t49 wydaje sie lepszy ale z wolwerina masz 2 drogi rozwoju... tak czy siak kazdym czolgiem gra sie dobrze jak wymaksujesz

Opublikowano

Okej , cieszę się że tyle osób odpisało :)

I chyba wybiore t49 ;d

Dzięki wam wszystkim ;p

Pomogłem ?

Opublikowano

T49 JEST LEPSZE!!! Nie słuchaj ich! Jest niezwykle mobilny, z takim samym działem jak Wolverine. Do tego jest tyci, co pomaga przy jego pancerzu. T49 na tym tierze jest zdecydowanie lepsze.

Nie ma czołgu lepszego... T49 może ma szybkość ale z wolverine gdy wpadamy jako jedna z kilku V to możemy nawalać każdego jak chcemy bo nas nie przebije po przykątowaniu. Wysokość w niektórych miejscach działa na + bo łatwiej znaleźć miejsce do kampienia.

Jeśli chcesz to kup oba, dobrze się nimi zarabia kase. Oba czołgi są tak dobre że nawet gdy wrzuci nas na sam dół to można nabić ładny dmg

Opublikowano

TYLKO Volverin

Panie nie [cenzura] zjedz banana bo nie jesteś sobą. Powtarzam każdy czołg jest dobry jeśli potrafisz nim jeździć i dobrze się w nim czujesz to wtedy możesz jego potencjał wykorzystać w 100%.

Nie przeklinaj /Xanter

Sig.png

Opublikowano

T49 jest zajebiste spokojenie można walczyć nim z KV-1 i innymi tankami 5 tieru i rozwalac ich.

A niby Wolverinem nie da się walczyć przeciw innym 5? Gram Wolvem i jak ktoś nim umie grać, to da się nieźle narozrabiać. Wolverine przeładowanie 2,73 sec, jak wystawisz samą wieże, to ciężko go przebić. Ja wziąłem Wolva i nie żałuje.
Opublikowano

Ja ci polecam t49. Bardzo, ale to bardzo dobre działo. Większość czołgów ma się na hita (np kv-1 na 2-3 hity) Polecam t49!

Opublikowano

Ja ci polecam t49. Bardzo, ale to bardzo dobre działo. Większość czołgów ma się na hita (np kv-1 na 2-3 hity) Polecam t49!

nie myl założyciela tematu bo t49 nie ma na 3 hity kv, chyba ze od tyłu...

Opublikowano

Okey, dzięki za wszystkie odpowiedzi wybrałem t49 całkiem ciekawie się nim gra tylko muszę moduły kupić i kosa :D

Pomogłem ?

Opublikowano

Panie nie pierdol zjedz banana bo nie jesteś sobą. Powtarzam każdy czołg jest dobry jeśli potrafisz nim jeździć i dobrze się w nim czujesz to wtedy możesz jego potencjał wykorzystać w 100%.

Zgłaszam!

Temat: Wulgaryzm!

Opublikowano

Zgłaszam!

Temat: Wulgaryzm!

I jak jesteś już zadowolony? Jak tak no to okey.

Dobra koniec spamu. Do Autora jeżeli lubisz TD'ki z obracanymi wieżami bierz T49 a jeżeli nie to Wolverine (czy jakoś tak) z czego oba są dobre w walce. Jeżeli opanujesz podstawy to Ci się jeden bądź dwa spodobają.

Mod zamknij ten temat bo znów się lekki spam zaczyna.

Sig.png

Opublikowano

Okej Zamykajcie już , się dowiedziałem ! ;d

Pomogłem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...