Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry surwajwal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pokaz slajdów.

SZUKAM GRY PODOBNEJ DO DAYZ CZYLI SURVIVAL A NIE LEFT4DEAD.TRZEBA PIĆKAĆ,JEŚĆ,KONTROLOWAĆ TEMPERATURE ITP.

PS:Znam MTA:DayZ

Opublikowano

Dead island Riptide

The Walking Dead Gra.

Nie wiem o jakie Ci chodzi ale znam Call of Duty : Black Ops 2 zombie mod i w sumie Sniper Elite Nazi Zombie Army

Wy se chyba żartujecie ? W skyrimie na low mam pokaz slajdów a wy wyskakujecie z takimi grami

Opublikowano

Japierdole same bezmózgi...

DayZ, Left4Dead2, The Walking Dead

Pisałem cepie jakie chce gry a ty kurwa jeszcze z DayZ wyskakujesz. Gdybym mógł to bym kurwa grał a nie zadawał takie pytania na forum.

Zagraj sobie w CS na zombie mod

xDD

Tak kurwa bede jeść moich ziomków i pić wode z jeziorka o ile bedzie na mapie

Tibia jest surwajwal i się nie nudzi.

Nie ma picia , bez pacca nie chce mi się grać

Opublikowano

Japierdole same bezmózgi...

Pisałem cepie jakie chce gry a ty kurwa jeszcze z DayZ wyskakujesz. Gdybym mógł to bym kurwa grał a nie zadawał takie pytania na forum.

Tak kurwa bede jeść moich ziomków i pić wode z jeziorka o ile bedzie na mapie

Nie ma picia , bez pacca nie chce mi się grać

Pp pierwsze nie klnij Kurwa bo to nie ladnie. Po drugie, napisales ze masz slaby komputer, a pojecie slaby jest wzgledne. Bo dla mnie slaby komp to procek 4x 3.0, 6gb ram, I karta 512mb. Wiec napisz parametry swojego kompa. I na przyszlosc wiecej dystansu, bo rejdzujesz na ludzi, za to ze podaja gry ktore ci nie chodza, a to ty zawiniles, no nie podales parametrow kompa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...