Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elise

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Słuchajcie, mam pytanie dot. Elise.

Jak to jest z tym "E", gdy jest się w formie pająka?

Można skoczyć do swojego miniona, czy co najwyżej do miniona naszego enemy teamu?

Myślałem, że można skoczyć do swojego, ale gdy dzisiaj próbowałem, przy bitwie minionów wydawało mi się, że do swojego nie mogę skoczyć.

Za pomoc oczywiście lajczek. ;)

Pozdrawiam.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Nie, do swojego nie możesz, ale do enemy możesz.

Do creepów w jungli też można :)

Ogółem, wrogie creepy, championy wrogie i neutralna jungla.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

A czy jak użyję "podskoku", ale nie będę miał upatrzonego celu, ale w czasie, gdy Elise i jej "towarzysze" poza zasięgiem wzroku, mogę jeszcze wybrać cel, do którego chcę skoczyć?

1389638202-U295319.png

Opublikowano

A czy jak użyję "podskoku", ale nie będę miał upatrzonego celu, ale w czasie, gdy Elise i jej "towarzysze" poza zasięgiem wzroku, mogę jeszcze wybrać cel, do którego chcę skoczyć?

Możesz wybrać cel zanim spadniesz czyli masz ok. ~2 sec, jeśli cel jest poza zasięgiem to zostaniesz w powietrzu.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Cel mozesz wybrac nim spadniesz, do tego jak jestes "na gorze" to odkrywasz wizje na calym zasiegu skilla co pozwala na skoki np w jungli przez przeszkody bez wczesniejszej wizji.

Opublikowano

Mam pytanie. Podrzuci mi ktoś build na solo top Elise?

start czerwony elixir i 3 poty, mała maska, tutaj zależnie na kogo grasz jak na ad to sunfire najczęściej składam, jak na ap to spirit visage. buty sorecerki, rylai, ulepszenie maski ostatnie 2 itemy sytuacyjnie.

Opublikowano

Hm, jeśli jednym z ostatnich dwóch itemków miałby być Warmog, to czy dobrym wyjściem byłoby zastąpienie Rylaia Rabadonem i ostatni item to Zhonya, czy jakoś tak?

1389638202-U295319.png

Arcymistrz
Opublikowano

Hm, jeśli jednym z ostatnich dwóch itemków miałby być Warmog, to czy dobrym wyjściem byłoby zastąpienie Rylaia Rabadonem i ostatni item to Zhonya, czy jakoś tak?

Rylai zostaw. Rabadona nie kupuj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...