Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VersusCraft [OnlyPVP][TimTheEnchanter-enchanty do 1000][Dedyk][Bez Premium/No Premium] ZAPRASZAM

Esthetic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5b724ce4000af5554eaebd46.jpg VersusCraft

informacje2.png

strzalka.gifTYP: Player versus Player (PvP)

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifIP: s3.mine24.pl:40016

strzalka.gifPotwory: NIE

strzalka.gifZwierzęta: NIE

strzalka.gifPvP: TAK

strzalka.gifPremium: NIE

strzalka.gifNether: NIE

strzalka.gifBialaLista: NIE

Administracja4.png
[HeadAdmin]dylek666

pluginy2.png
Dobrze dobrane pod tego typu serwer :)

InformacjeDOT2.png
Witajcie ! Wczoraj ruszył serwer PvP o nazwie VersusCraft. Jednak zaszło kilka zmian. Największą zmianą jest to, że serwer jest teraz No-Premium, czyli każdy gracz może wejść i zagrać. Zapraszamy serdecznie! Zabawa trwa !

Opublikowano

Tak, wybaczcie. Mały Fail zapomniałem wyłączyć. Ale już wszystko działa i zapraszam !! Wszyscy, którzy teraz wejdą otrzymają nagrodę pocieszenia.. Ważne do 19.50 ! :)

Opublikowano

NIE POLECAM TEGO SERVA Z GÓRY. Admin tepa nasz na pvp i klepie. Jak on juz pada włącza sobie gm i zadowaolny daje nam killa. Bo go prawie zabiliśmy.

To moje zdanie na temat tego serva

Opublikowano

NIE POLECAM! Admin biega na gamemodzie, rozdaje itemki kolegom, przeklina - jakieś nieogarnięte dziecko :/

1367307407-U365744.jpg

Opublikowano

NIe sugerujcie się opinią pana wyżej i 2x wyżej (ten sam przypadek) ponieważ tpa to był eventy tylko jemu to nie psaowało, a druga sprawa został zbanowany za NODUSKA :)

PS>Na serwerze nie grają moi koledzy, nie bije na GM i nie rozdaje itemków. Z resztą wejdźcie i się przekonajcie ...

Opublikowano

Ale mi event -.- nie da się nikogo zabić.

Właściciel prawie dał mi bana że go zabiłem ! -_-

NIE POLECAM !!!
NIE WARTO NA NIEGO WCHODZIĆ !

Opublikowano

Dzieciaczki... Po co wy w ogóle na forum wchodzicie? Myślisz, że ja jestem głupi? KillAura, Timer, FlyHack.
Jest coś takiego jak plugin Vanish, więc sobie poczytaj :)
Wszystko widziałem :)

Opublikowano

Serwer warty polecenia! Nie sugerujcie sie wypowiedziami wyżej. Mogę wam powiedzieć, żę wejdziecie i nie bedziecie chcieli wyjść :) Bardzo przyjemnie się gram. Zapraszam :)

Brak sygnatury jest oznaką inteligencji ^^

Opublikowano

Mapa jest niezła, lecz zbyt wielka jak na 10 osób. W dodatku tylko 10 slotów.

Super serwer nie jest, lecz zapraszam, może coś z tego będzie.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Drogi autorze rozjpieroliles mi teraz system ,az nie moge sie powstrzymac zeby tego nie skomentowac . Po 1 Dedyk 10 Jakis slotowy hahahahahahahah padlem ze smiechu to jeszcze nie koniec ide dalej patrze na ip ktore napewno nie pochodzi z dedyka 3.mine24.pl:40016 .

Opublikowano

NIe wiem czy masz cos ze wzrokiem ale wyraznie pisze s3 ;/ To raczej ty rozjebujesz system ... Głupota ludzka jest niemożliwa ;/

Nie bądź taki pewny siebie :) Bo ja wiem co robie :)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...