Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Reszty plików do postawienia serwera!

Titanjium

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Zrobiłem sobie serwer, odpaliłem i działa, ale nie wszystko. Skorzystałem z tego tutoriala:

I powinno być 5 plików (te archiwa) a ja mam 3 (SF-PackageCore, SF-PackageFiles oraz SF-Server). Ma ktoś te dwa pozostałe pliki ??? Te 2 pliki to chyba update, chociaż już strona google, gdzie to powinno być to nie dziala! Na moim serwerze działają tylko zakładki "Bohater", "Opcje" reszta wywala jakiś błąd.

Opublikowano

Tych 2 plików nie ma jeszcze w internecie, ja tylko odbugowałem zbrojownie oraz rejestrację i osobiście dokańczam serwer.

Opublikowano

@up

Nie chwal się tak bo w prawdzie póki nie zrobiłeś to wiesz...

@top

Nie ma reszty plików i raczej nie będzie ponieważ według mnie to po co mieli by wyświetlać resztę super odbugowanych plików ?

Każdy robił by sobie serwer i robił te dziadowskie item-shopy lub jak zwany bardziej w S&F grzybiarz.

Jeżeli natomiast zaistnieje taka sytuacja że wymagania na tworzenie serwera będą takie duże że jedna osoba zrobi serwer to firma będzie się o wszystko dopierdzielać bo jak wiadomo tworzą gry dla kasy ^^

Jeszcze inna sytuacja gdy taka osoba zrobi własne pliki doda własne grafiki bo jak wiadomo grafika jest też własnością firmy. Więc stworzenie takiego serwera wymagało by naprawde poświęcenia i super hiper mega patrzałek (oczu ^^) ponieważ spędzić czasu na takim projekcie jak własny serwer S&F to było by w ch...było by bardzo ale to bardzo czasochłonne lecz jak wiadomo zyski nie z tego świata !

Bo przecież jak wiadomo jeszcze że są takie osoby co kupują tyle grzybów że się w pale nie mieści. Więc kolego, aby zrobić taki serwer to trochę stracisz czasu !

Jeżeli nie znasz się na językach programowania chociażby html to najpierw się naucz. Bo S&F to nie Metin2 że pliki będą nowsze co 2 dni !

1921.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...