Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teleport

haNkq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wczoraj na moim prywatnym serwerze moj kolega utknął gdzies. Byl obok niego teleport ale jak wchodzil do niego to go nie teleportowalo. Nie moglem go do siebie teleportowac gdyz bylo napisane ze ja jestem na 1 chanell a on jest na 99 ;o. Próbowalem w navicacie zmienic wspolrzedne ale to pogorszylo sprawe wogle nie moze sie zalogowac na postac(na inne moze). Co zrobic ? prosze o pomoc dam 5

evonise.dIppp CS:S Player

Możesz mi spalic dom tak,że nie odzyskam studia,ale nastepna plyte nagram k***a na skrzypcach. <333 OSTR

Opublikowano

No tak ale on wogule nie może wejść na tą postac...

Możesz mi spalic dom tak,że nie odzyskam studia,ale nastepna plyte nagram k***a na skrzypcach. <333 OSTR

Opublikowano

Niech zrobi nową postać i wtedy zobaczymy czy wszystko działa

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Zrobił gra, sobie nią normalnie ale niemoże sie zalogowac na tamtego chara

Opublikowano

nie wiem,narazie nie mam spolszczenia ;x porpstu jak wybiera postac pasek sie laduje i go wylogowuje

Opublikowano

Może mapa na której stoi jest zbugowana ??

Co przestawiałeś w Navicat ??

Opublikowano

Przestawialem teakie cos x i y . I nie wątpie ze byla bugowana gdyz te wspolrzedne jakie podalem to byly do m1

Opublikowano

Na moim serwie też czasami parę osób nie mogło się zalogować do M1.

Wtedy podawali mi id i hasło ja się logowałem, przechodziłem ich postacią np. do doliny orków i wtedy błąd ustępował. Spróbujcie może pomoże.

02758850976702993171.png
Opublikowano

Nie dziala ;/

EDIT;

HELP !!

Opublikowano

POMOCY!!! Te konto jest baardzo ważne !!

Opublikowano

Ustaw te kordy, ktore podal ci Siera i ustaw map_index i exit_map_index na 1, lub 21, w zaleznosci skad Siera je znalazl :F

brak ;<

Opublikowano

Proszę Nie Doubluj postów.

Co do tematu

Nikt nie spytał o portmap

Ile masz portów ??

Opublikowano

Hmm O portach Ci niec nie powiem teraz,gdyz jestem na drugim kompie,ale moge powiedziec ze mam chinska wersje.

Sr za dubla.

A ktos pisal o maP_index mogłbys jasniej co dokładnie ustawic >??

EDIT

Dobra PAnowie ide spać,proszę o podanie co dokladnie trzeba zrobic z tym map_index itp.

Jutro z Rana Podam Te Porty.

PS.Siera GRATULACJE AWANSU NA KIDMODA !!!

Opublikowano

Sorry za dubra,MAm 9 portow. To co zrobic ?

Opublikowano

Hallo pomorze ktos ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...