Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wkladanie kd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;p Wpisy item proto serwer i client robie generatorem i jak juz zrobie sobie elegancko wpisy dodam to np. do zbr albo broni nie moge wlozyc kd -.- Ci musze dopisac do item proto zeby dalo sie kd wlozyc? ;] Wynagrodze

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Tak wpisz 3 i zalezy jaka masz ostatnia liczbe w ID itemu bo pamietaj jak masz item +0 a ostatnia cyfra w id to 9 to ci bedzie swiecic jak na +9

Opublikowano

Tak wpisz 3 i zalezy jaka masz ostatnia liczbe w ID itemu bo pamietaj jak masz item +0 a ostatnia cyfra w id to 9 to ci bedzie swiecic jak na +9

ale ja chce kd zebym mogl wlozyc a nie jakies swiecenie

Opublikowano

Jestes tepy czy tylko udajesz? powiedzialem ci co masz zrobic

lol2? :D Ja chce tylko żebym mogl kd wlozyc a ty mi gadasz i jakims swieceniu -.-"" Jak sie wpisze w socket to to tez jest odp za swiecenie?

Opublikowano

no wpisałem 3 w item proto client i serwer a id mam zakonczone na 0 w wiekszosci a kd dalej nie moge wlozyc -.9

Ps. Dlatego zauwazyłem za 1 hwang zaczoł sie swiecic ;d

Opublikowano

ja też godzinkę temu ustawiałem wartości KD +5.

Sprawdź w item_proto (serwer i client) "type" i "wearflag", jak coś to ustaw tak:

-kd które są wkładane do zbroi wpisz w type=10 (szczególnie do wszystkich KD tak się ustawia), a w wearflag=1

-kd które są wkładane do broni wpisz w type=10, a w wearflag=16

Mam nadzieje że pomogłem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...