Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Edytowanie plików "JAR"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PROŚBA

Mam pytanie, jak zedytować plik .jar ? Jakim programem ? Jak znacie jakieś programy do edycji takich plików prosze o podanie nazwy i

downladu jego.

PYTANIE

Czy eclipsem można edytować takie pliki ? Jeśli tak to jak ?

Opublikowano

Do Administracji, prosze zbanować ADDAMONA, ponieważ on tylko nabija sobie posty tak jak powyżej. Pisze byle nabić sobie post.

Opublikowano

Jak chcesz zdekompilować .jar do języka Javy to takie coś w sieci znalazłem: http://java.decompiler.free.fr/ - nie mogę zapewnić że będzie działać. Najlepiej to jakiś płatny do tego se wziąść. A najgorzej jak facet się zabezpieczał, to wtedy raczej wątpię aby coś z tego wyszło.

A jak to pobrać ? : O

Opublikowano

@UP Jak zdekompilujesz .jar eclipsem bez dodatków to pozdro. A jak inclass translatorem... To masz u mnie like`i na WSZYSTKIE posty i 100 zł do tego! Nie nabijaj se postów kolego.

@Topic Jedynym sposobem jaki wdłg. mnie powinien zadziałać to ten dekompliatoro-plugin do eclipse. Napisałem Ci 2 posty wyżej download.

@Down Powodzenia przy dekompilacji WinRAR`em :)

708121422388637873334.png

Opublikowano

Dobrze, ale jak edytować eclipsem ? Bo ja nie wiem. Jak piszecie nazwy tych programów to prosze też o Downlad

@edit

TheKoXu12 to zedytuj mi coś winraren to jesteś KOX

Opublikowano

Jeżeli chcesz spolszczyć to plik .jar rozpakowujesz winrrarem i pliki .class możesz edytować za pomocą programu "IcClassTranslator".

P.S
Jeżeli pomogłem daj like :)

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Jaca777 dzięki, nie widziałem xD

@edit

macjoker007, ja chce zmienić wersje pluginu, to znaczy żeby był na 1.5.2, a nie na 1.4.6

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...