Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zamian telefonów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój telefon kosztuje około 500 złotych, a jego maksymalnie 300 złotych, jeśli dopłaci 100 zł to wyjdzie, że On zarobi, nie Ty. Nie opłaca się. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Twój telefon kosztuje około 500 złotych, a jego maksymalnie 300 złotych, jeśli dopłaci 100 zł to wyjdzie, że On zarobi, nie Ty. Nie opłaca się. :P

Nie do końca. Różnica cenowa między tymi modelami to właśnie +- 100 zł (w dużym uproszczeniu: Nokia 302 - ok. 350, X2 - ok. 250; ceny sprawdziłam w internetach, różne źródła).

Ad rem, miałam styczność z Nokią z serii X i nie polecam. Unikałabym tego jak ognia. Zostań przy tym, co masz.

#don't care

Weteran
Opublikowano

Mniejsza bateria, mniej ram, mniejszy ekran.. ja bym się nie zamieniał.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie do końca. Różnica cenowa między tymi modelami to właśnie +- 100 zł (w dużym uproszczeniu: Nokia 302 - ok. 350, X2 - ok. 250; ceny sprawdziłam w internetach, różne źródła).

Ad rem, miałam styczność z Nokią z serii X i nie polecam. Unikałabym tego jak ognia. Zostań przy tym, co masz.

Zależy gdzie zobaczyłaś, są różne sklepy i różne ceny. Ja również podtrzymuję, nie wymieniałabym. Po za tym ten co masz ma chyba lepszy dostęp do internetu itd. :P

Kocham kino akcji na forum. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...