Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sygnatura] Lon333ly

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1321130875-U250803.png

Tematyka: League of Legends - Ahri lub Foxfire Ahri
Wysokość: 180px
Szerokość: 420px
Napis
y: "Ahri", "The Nine-Tailed Fox"
Kolorystyka: Jeśli ze zwykłą Ahri - kolorami dominującymi mają być biel i krwista czerwień. Natomiast jeśli z Foxfire Ahri, kolororami dominującymi mają być czerwień i pomarańcz.
Dodatkowe informacje od zlecającego: Najlepiej by było, gdyby była to praca nie pobudzająca wyobraźni seksualnej oglądających - tak to powiem. :D "Cute" a "sexy" to dwie różne sprawy. ;) Cute - jak najbardziej może być. :3

Dobrze by było, gdyby drugi napis znajdował się pod "Ahri".

Pracę honoruję lajkami, 5* do profilu i wzmiankę o autorze sygnatury na moim profilu, a także w sygnaturze. :D

Proooooszę, zrób ktoś to dla mnie. :3

Pozdrawiam. :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

@UP

Trzeba przyznać, że fajna. Tło jest genialne, jednak z lewej strony trochę zasłania Ahri i jej niebieska... cokolwiek to jest, jest słabo widoczne, a ten napis pasowałby gdzieś indziej, ale nie tak centralnie na środku wolnego miejsca.

I trochę mało widać. Nie zależy mi na tym, by było ją widać w całej okazałości. ;)

Oczywiście na postawie tych uwag nie sugeruj, że mi się nie podoba. ;)

Jeśli będziesz miał czas i ochotę, to popraw.

Tak czy siak, daję dużo lajków za fajną pracę. ;)

@

Czekam na więcej!

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Jutro może poprawię ;d ale chciałem ja fajnie wtopic w te tło, przyznam na tej pracy bardzo duzo eksperymentowałem ze smużem co jest widoczne( cąłe tło + wtopienie postaci opiera sie własnie na nim ) Napis wydaje mi sie dobry , ale moge zmienic jego połozenie nie ma problemu ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...