Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA SA

Boof

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo. Mam pytanie dot. misji w mieście 2 (San Fierro) a konkretnie misji u Wozziego czy jak mu tam, ważne że na mapie jest W ;x Po filmiku mam komunikat "You don't have practice with underwater to start this mission" czy jakoś tak, ten co grał raczej wie o co mi chodzi. Mam normalnie pływac jakiś czas pod wodą, mam gdzieś w specjalnym miejscu się tego nauczyć czy co?

Drugie pytanie, jest jakiś kod na zaliczenie misji bez przechodzenia jej? Mam problem z jedną a nie chce mi się tracić na nią tyle czasu.

Opublikowano

Yo. Mam pytanie dot. misji w mieście 2 (San Fierro) a konkretnie misji u Wozziego czy jak mu tam, ważne że na mapie jest W ;x Po filmiku mam komunikat "You don't have practice with underwater to start this mission" czy jakoś tak, ten co grał raczej wie o co mi chodzi. Mam normalnie pływac jakiś czas pod wodą, mam gdzieś w specjalnym miejscu się tego nauczyć czy co?

Drugie pytanie, jest jakiś kod na zaliczenie misji bez przechodzenia jej? Mam problem z jedną a nie chce mi się tracić na nią tyle czasu.

To po angielsku to że nie umiesz pływać pod wodą ;)

Wejdź na mój profil i tam gdzieś w tutkach jest save po każdej misji ;)

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Opublikowano

To po angielsku to że nie umiesz pływać pod wodą ;)

Wejdź na mój profil i tam gdzieś w tutkach jest save po każdej misji ;)

Tyle to też wiem ale chodzi mi bardziej o to ile mam nurkować albo czy mam to w jakimś dokładniej miejscu zrobić.

PS. Twoje dl do save'ów nie działa :>

Opublikowano

Odnośnie pierwszego, to musisz po prostu udać się do jakiejś wody, najlepiej morza, które jest tam blisko (o ile dobrze pamiętam) i po prostu pływać do oporu, aż Ci nie podbija odpowiednio skilla.

A drugie, jest taki mod, jeżeli Cię to interesuję, mogę Ci podesłąć.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Odnośnie pierwszego, to musisz po prostu udać się do jakiejś wody, najlepiej morza, które jest tam blisko (o ile dobrze pamiętam) i po prostu pływać do oporu, aż Ci nie podbija odpowiednio skilla.

A drugie, jest taki mod, jeżeli Cię to interesuję, mogę Ci podesłąć.

Jak możesz to daj.

Jeszcze jedno pytanie. Czy misje Z u tego okularnika z samolotami są obowiązkowe do rozpoczęcia kolejnych misji? Jeśli tak to prosiłbym właśnie o taki programik czy tam mod jak mówił up bo nie ogarniam >. >

Opublikowano

Jak możesz to daj.

Jeszcze jedno pytanie. Czy misje Z u tego okularnika z samolotami są obowiązkowe do rozpoczęcia kolejnych misji? Jeśli tak to prosiłbym właśnie o taki programik czy tam mod jak mówił up bo nie ogarniam >. >

Są tak zwane "save editor" i można edytować save

1372687195-U932691.png

Created by

. Gentleman .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...