Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wojny Gildii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogłem nigdzie znaleźć. Więc chodzi o to czy jest jakiś bug na wojne gildii aby nie było remisu.

Chodzi o to, że np. wyzwe gildie na wojne, ale od nich nikt nie wejdzie i czy jest jakiś sposób żeby tę wojnę wygrać, bo podobno jest owy sposób.

Jak ktoś zna to prosze pisać na PW.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś.. Gdyby było to prawie kazda gildia by miała max statystyki bo wyzywałaby cieniasów

.

Opublikowano

Nie ma takiego czegoś.. Gdyby było to prawie kazda gildia by miała max statystyki bo wyzywałaby cieniasów

Byłem akurat świadkiem wojny w ten czwartek. Wchodzę jako obserwator. Stałem na respie gildii z której nikt się nie zalogował. Wynik 0:0 i tu komunikat...... ***** Wygrała wojne przeciwko *******. Wcześniej podczas obserwowania remisów 0:0 nie widziałem czegoś takiego. Po za tym nie raz ktoś mi pisał, że tak można.

Opublikowano

Nie no normalnie mieli zwycięstwo. Mówie co widziałem. Dla tego właśnie napisałem ten temat, bo prowadzę gildie z którą nikt nie chce wojny wziąc, a jak biorą to same remisy lecą i nie dobrze jest.

Opublikowano

Jest takie coś. Wystarczy, że wojna trwa ponad 5 minut i wygrana dla tej gildii, która wytrzymała do końca. Jak to zrobić? Nadzwyczajniej logać się do m1, wchodzić na wojnę tak cały czas, aż czas trwania wojny przekroczy 5 minut. Wtedy zostajecie do końca wojny i proszę. Wynik 0:0, wygrana dla Was. Licze na +sika, Lajka. ;D

Opublikowano

Jest takie coś. Wystarczy, że wojna trwa ponad 5 minut i wygrana dla tej gildii, która wytrzymała do końca. Jak to zrobić? Nadzwyczajniej logać się do m1, wchodzić na wojnę tak cały czas, aż czas trwania wojny przekroczy 5 minut. Wtedy zostajecie do końca wojny i proszę. Wynik 0:0, wygrana dla Was. Licze na +sika, Lajka. ;D

Działa. Właśnie o to mi chodziło. A jeszcze. Jak np. ode mnie wchodzi 9/10 osób to wszyscy muszą lognąć tak? Bo testowałem tylko na pojedynczej gildii gdzie byłem sam. Oczywiście plus+ limit lajk :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...