Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NecroCraft[1.5.1][Tanie VIP'y][1%diax][Surv+gildie][Dedyk][exp - 3x!

SiroccoBrown

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nazwa.png
NecroCraft

ip.png

s136.csrv.pl:45354

typ.png

Survival + Gildie

sloty.png

20 - narazie

potwory.png

Tak

zwierzeta.png

Tak

pvp.png

Tak

premium.png

Nie

nether.png

Tak

wl.png

Nie

ekipa.png

Nekromanta - Admin, Theziomek - KidMod

info.png

Witam, chcialbym was zaprosic na moj serwer NecroCraft. Jest on nowy i potrzebujemy jeszcze ciebie! Rekrutacja ON, podania skladac na skype: amatorqin           Exp jest powiekszony 3*, reszta informacji pod /drop oraz /gildia    Zapraszam!

zacheta.png

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

Szansa na diax została zmniejszona do 0.7! Zapraszam.

"Jestem tak szybki, że zeszłej nocy, gdy wyłączyłem światło, byłem w łóżku zanim zrobiło się ciemno." - Muhammad Ali

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Nie polecam serwera. Serwer mało rozbudowany. Nie ma żadnych informacji.

Jeśli chcesz pograć z kolegą to polecam serwer.

To nie można nazwać serwerem.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

1. Wytłumacz jakich informacji nie ma?

2. Jest to stary survival bez jakichś twoich wielkich budowli na spawnie i bóg wie czego. NIe chcesz to nie wchodź

Opublikowano

@refresh

Opublikowano

@reffff + dodane gildie za itemy info pod /gildia

Opublikowano

reffff

Opublikowano

Nie, ghostt już tam nie pograsz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...