Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ważne

Gość Yuki997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem nie mogę zmienić nazwy NPC w mob proto klikam ale nic nie moge pisać ani inc w niej zmienic ew. ustawić null albo pusty ciąg ;P ale i tka potem nie można edytować pomocy. !

Opublikowano

zmień navicata, albo nadaj chmody w ftp danej tabelce..

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

UPS nie . raV18 jak dodać te chmody powiedz mi ;P

Opublikowano

nie, nie zmieniasz nazwy w mob_proto client...

up@; można i tak, ale lepiej przez FZ ;)

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

wejdz do mob_proto, znajdz interesujacego cie moba/npc i wcisnij F3, teraz mozesz edytowac jego nazwe ;)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...