Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Allegro i kupowanie refferali

TurboSMP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko tak przeglądam sobie allegro i widze to -

xxx

i mam pytanie 1 .czy to jest legalne i czy mozna za to dostać bana

2. kupował ktoś z was może to i czy opłaca się za 2 zł 1 ref ?

Leona 0/11.

Opublikowano

Była ostatnio aukcja 1,50zł za 1refa...

Opłaca się, ale małą ilość, bo od większej (Nie ma reguły) sprawdzają i możesz dostać bana.

Opublikowano

Najbardziej opłaca to sie wbić samemu, jeżeli chcesz kupywać rp to lepiej kupić te refy (jak masz 1.5zł za refa to za 15 zł masz 975 rp, za taką nie kupisz w sklepie)

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Znawca
Opublikowano

Mam pytanie, czy w czymś takim gościu nie oszukuje?

Było tam napisane, że robi on ok. 10-20 reffów dziennie. Jest to wogóle możliwe?

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Mam pytanie, czy w czymś takim gościu nie oszukuje?

Było tam napisane, że robi on ok. 10-20 reffów dziennie. Jest to wogóle możliwe?

Pewnie stawia jakiegoś bota (jeżeli ma dobrego kompa to na 1 komputerze może postawić kilka wirtualnych maszyn, na każdej będzie 1 bot) i bot robi refflinki za niego choć tego nie jestem pewnie. Jest to na 100% możliwe.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Pewnie stawia jakiegoś bota (jeżeli ma dobrego kompa to na 1 komputerze może postawić kilka wirtualnych maszyn, na każdej będzie 1 bot) i bot robi refflinki za niego choć tego nie jestem pewnie. Jest to na 100% możliwe.

Trudno wykonać takie coś na domowych pc'tach, być może ma wykupiony swój host i tam stawia te boty :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Trudno wykonać takie coś na domowych pc'tach, być może ma wykupiony swój host i tam stawia te boty :)

Ja na swoim starym pc z 4 gb ram gdy jeszcze ttbot działa stawiałem 2/3 boty normalnie.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Ja na swoim starym pc z 4 gb ram gdy jeszcze ttbot działa stawiałem 2/3 boty normalnie.

Może i tak ale czy Twoim zdaniem byłoby to opłacalne? Więcej hajsu na prąd przeznaczysz.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...