Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] W jakich grach można coś odblokować

meen112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Czy ktoś z Was forumowicze zna może jakieś gry na xbox 360 w których można coś odblokować (obrazki, elementy awatara etc.)
Znany mi jest jedynie sposób na obrazek Duke'a z tego forum.
Dzięki z góry :D

Opublikowano

był już tutaj temat, w którym osobiście zapytałem co można odblokować..Dwóch panów z forum odpisali mi tak:

Nestlee ''Pobież za darmo Halo waypoint i uruchom to dostaniesz darmowe koszulki z halo, kask i coś co koło cb lata. Nic innego za free nie znam najwyżej za przejscie gier możesz dostać , ja dostałem za rdr kilka ciuszków . ; )''

McRabarbar "za przejście aplikacji voice studio dostaje się jeszcze jakieś ciuchy i chyba głośnik."

Opublikowano

był już tutaj temat, w którym osobiście zapytałem co można odblokować..Dwóch panów z forum odpisali mi tak:

Nestlee ''Pobież za darmo Halo waypoint i uruchom to dostaniesz darmowe koszulki z halo, kask i coś co koło cb lata. Nic innego za free nie znam najwyżej za przejscie gier możesz dostać , ja dostałem za rdr kilka ciuszków . ; )''

McRabarbar "za przejście aplikacji voice studio dostaje się jeszcze jakieś ciuchy i chyba głośnik."

tematu nie widziałem :).... A sprawdzałeś może czy naprawdę daje te przedmioty ?

Polecam Minecraft, AC III itp.

Polecasz mi gry czy coś w nich można odblokować :)

Opublikowano

Tzn... Co do halo waypoint nie wiem, bo nie znalazlem tego demka, co do Voice studio, tak mozna spokojnie bez obaw bawi sie tym, dostaje się za nagrywki Game score i rózne duperele takie jak elementy avatara i obrazki :>

PS. wystarczy oczy szerzej otworzyć a znajdziesz pare tematów wstecz mój wątek dot. tych właśnie rzeczy.

Opublikowano

Pobrałem i dostałęm jakieś gówienko latające obok mnie, moim zdaniem można pobrać, bo nawet fajnie to wygląda ;D

Opublikowano

Saints Row The Third

Z tego co patrzyłem to jest to normalna gra a i dodatek jest za mp a tu bardziej chodziło a to by to darmowe było

Opublikowano

chodzi mi o to że ta gra to chyba żadna demówka itd tylko normalna pudełkowa gra :) a tu chodzi mi o bardziej darmowe sposoby :D Jednak dzięki za chęci pomocy może komyś się przyda :D

Opublikowano

Psycholog i inni, co mówią o pełnych wersjach w tym topic'u, KOLEGA SZUKA DARMOWEGO I DZIAŁAJĄCEGO SPOSOBU NA DARMOWE ELEMENTY i OBRAZKI, czaicie baze?

Opublikowano

ok happy wars jest darmowe, ale zanim ściągnę czy trzeba mieć aby w to grać konto gold ?

Jeśli pozwolicie może można by zrobić z tego jakiś spis/poradnik myślę,że ludziom by się przydało :)

Opublikowano

no to dobrze ale z goldem też by problemów nie było bo są kochane kodciki na 48h :)

Może ktoś jeszcze zna jakieś sposoby ? :D

Opublikowano

Ale nie czaisz,że on szuka darmowych sposobów? Ja np. jak kupiłem xbox'a nie miałem tej gry, ale już kolega mój tak...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...