Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Jak wygrać Rankeda 4v5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałem sobie dzisiaj rankeda z nudów a tu taki cud :3 jestem szczesliwy fizz gdy zginął wyszedł z gry. Nie daliśmy im nic zrobić bot został dosłownie zniszczony tak samo top i mid

ranked4v5win.png

Opublikowano

Ciesz sie że skończyłeś w 20min, gdyby gra przeciągała się dłużej feed nie wystarcza, trzeba gracza więcej.

@down

W taki razie gratuluje komunikacji z drużyną

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

@up a myślisz ze dlaczego na czacie spamilismy o tym wszyscy ? :D Każdy o tym wiedział dlatego tak szybko chcieliśmy skonczyć

Opublikowano

Rundę po tej grze zakwalifikowałem się do kwalifikacji do Silver 2. Ale wątpię żebym teraz przeszedł bo nie czuje się na siłach :D

Opublikowano

Już Silver 2 na zdjęciu pisze Silver 3, ale mam jakiegoś buga i ciągle mi tak pisze jak przechodzę

silver2b.png

PS. Sorka za spam

Opublikowano

Już Silver 2 na zdjęciu pisze Silver 3, ale mam jakiegoś buga i ciągle mi tak pisze jak przechodzę

silver2b.png

PS. Sorka za spam

To ostatnie to wykrzyknik, jest napisane "II!" ;)

Gz. Czuję że niedługo Gold ;)

Game Over

Opublikowano

Jak na razie idzie wyśmienicie 63 Punkty i odkąd jestem w Silver 2 żadna gra nie przegrana, nie wiem czy to ja jestem taki dobry czy to enemy team słabi a może mnie carrują o to jest PYTANIE !

Jak uda mi się przejść z 2 do 1 wstawię screen'a w tym poście żeby nie dostać znowu ostrzeżenia :P

@EDIT Juz 81 punktów juupi !!

Opublikowano

No a więc SILVER 1 Panie i Panowie ! Teraz tylko do gold'a + ani jednego meczu nie przegrałem w Silver 2 więc dla mnie to jest coś

silver1.png

Zapomniałem zrobić screena z tym napisem ze jeszcze tylko 1 liga bla bla bla ale mam nadzieje ze to wystarczy !

PS. Wiem jestem słaby jako TF'a ale cos tam zrobiłem KHA nas wyccerował w ostatnim tf'ie został tylko on, a został tylko 1 turret i nexus

@EDIT. Fail jestem głupi muszę jeszcze kwalifikacje przejść :D

Ale z moją passa mogę łatwo przejść

Opublikowano

Gdzie tu jest opisane jak wygrać rankeda 4 v 5 ?

Naucz się tworzyć zdanie / temat powinno być " [sS]Wygrany ranked 4 vs 5 " a nie jak wygrać

Pozdro , żadna sztuka wygrać, można nawet wygrać 3 v 5 jeszcze na silver .

43632fe65e5807de7d906483cb12ef36.png

Opublikowano

muj mentoze ohhh nauczyles mnie gry 4 v 5, aktóalnie grąm z SK ocelote oraz Siv'em !!! dziekuje ci aótotrze tego temató.

@top

Mhmmm moim zdaniem dosyć ładna seria ;) powodzenia dalej.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...