Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z.B.U.K.U ♥

RiduŚ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Ultimate7

Twój post jest żałosny , udowodniłeś nim tylko że jesteś zakompleksionym ,,dzieckiem ulicy" które będzie oceniało czy dany raper bądź jego twórczość jest ,,pedalska" albo ,,gimbusiarska" (aczkolwiek wg. mnie nie istnieje coś takiego jak gimbus , jest to twór osób które porządkują ludzi pod kątem wieku co jest idiotyzmem ) W ogóle nie ma czegoś takiego jak pedalska muzyka ...

@Top

Co do tematu, ZBUKU to naprawdę dobrze zapowiadający raper , np ,,Witam Cię w Polsce" to naprawdę dobry patriotyczny kawałek . Tak samo reszta jego piosenek ma pewien przekaz. Skreślony apostoł mnie rozwalił , tak samo jak ,,To cos więcej niz muzyka " z Roverem

Wielki props dla ZBUKA :)

2e4ezhz.png

Opublikowano

@Ultimate7

Twój post jest żałosny , udowodniłeś nim tylko że jesteś zakompleksionym ,,dzieckiem ulicy" które będzie oceniało czy dany raper bądź jego twórczość jest ,,pedalska" albo ,,gimbusiarska" (aczkolwiek wg. mnie nie istnieje coś takiego jak gimbus , jest to twór osób które porządkują ludzi pod kątem wieku co jest idiotyzmem ) W ogóle nie ma czegoś takiego jak pedalska muzyka ...

@Top

Co do tematu, ZBUKU to naprawdę dobrze zapowiadający raper , np ,,Witam Cię w Polsce" to naprawdę dobry patriotyczny kawałek . Tak samo reszta jego piosenek ma pewien przekaz. Skreślony apostoł mnie rozwalił , tak samo jak ,,To cos więcej niz muzyka " z Roverem

Wielki props dla ZBUKA :)

Dzieckiem ulicy? Nie słucham żadnego ulicznego rapera, to po pierwsze. Po drugie napisałem, że to jest "gówno najgorsze", bo tak jest. Ten zbuku nie ma żadnej techniki, od jego rapu bije prostackością, np.

"Wysiądę na stacji, po drugiej stronie globu

I zrobię coś z tym życiem zanim trafię z nim do grobu"

Co można, kurwa, zrobić z życiem, gdy ucieknie się na drugą stronę globu? Dodatkowo chujowy pojedynczy rym (jak w 2013 można stawiać pojedyncze rymy?).

Można do tego dodać "pseudo mądrości z dupy" takie jak:

"W głębi serca nawet człowiek zły może być dobry"

Jakieś chujowe bragga:

"Choć żaden zawodowiec, czuję sie tu teraz dobry

W hejterów te wersy wpadają celnie jak bomby"

Ten cały track to jest beka, pełny debilnych, bezsensownych porównań, słabych rymów (nie mów, że to nie ważne, bo na tym rap polega).

"witam Cię w Polsce, ludzie Cię tu zabiją za forsę

wbiją Ci w plecy nóż, wcześniej częstując Cię tortem"

Serio? Jeżeli nazywasz to dobrym rapem, to skończ słuchać tej muzyki, bo się nie nadajesz.

"kraj, co powstał z gruzów jak ognisty feniks"

Chyba z popiołu...

Oczywiście nie zabrakło płakania, że świat jest zły:

"każdy chce pieniążki, choć tu ma je niewielu"

co, zazdrościsz kurwo?

aczkolwiek wg. mnie nie istnieje coś takiego jak gimbus , jest to twór osób które porządkują ludzi pod kątem wieku co jest idiotyzmem

Gimbus to stan umysłu. W chuju mam to kto, ile ma lat.

Nie wiem jak można go określić dobrym raperem, skoro nie posiada on ani krzty skilla.

Ktoś chce podyskutować o tym, czy jest dobrym raperem?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Umiejętności zdobywa się z czasem , on ma zaledwie 20 ... Nie wiem od ilu lat pisze , nagrywa itp . Już wyżej pisałem że jest dobrze ZAPOWIADAJĄCYM SIĘ RAPEREM BIORĄC POD UWAGĘ JEGO RÓWIEŚNIKÓW .

Oczywiście nie zabrakło płakania, że świat jest zły:

"każdy chce pieniążki, choć tu ma je niewielu"

Spoiler
co, zazdrościsz kurwo?

Czy to jest płakanie że świat jest zły ? Chyba musisz być bardzo przewrażliwiony interpretując to jako żale do świata ;)

Szanuje twoje zdanie , ale ten pierwszy post naprawdę był na bardzo niskim poziomie . Brak jakich kolwiek argumentów , czysty hejt ... Jeśli chcesz kontynuować tą dyskusje pisz , ale nie sądzę zebym Ci odpisał bo powiedziałem wszystko co miałem do powiedzenia :)

- Co prawda na feat'uringu , ale tu też powiesz że nie ma żadnych umiejętności ? Jeśli tak to ok , twoje zdanie i to uszanuję . Żegnam :)

2e4ezhz.png

Opublikowano

Umiejętności zdobywa się z czasem

Nie, tzn. tak, ale znam żadnego rapera, który na początku był słaby w chuj, a potem rozpierdalał.

Biorąc pod uwagę rówieśników jest cienki. Sprawdzaj podziemie, to zobaczysz, że takie grajki jak on bije na głowę pierwszy lepszy typek.

Nie widzę u niego potencjału na dobrego rapera. Nie sądzę żeby za kilka lat zaczął stawiać wielokrotne, dobrze rozkminione wersy z pomysłem i płynąć po bicie, a nie przy.

Dodatkowo beka z niego, bo nie wiedział kto to Laik. Wiadomo, że jak słuchasz polskiego rapu i nie wiesz kto to, to się chuja znasz.

Jeśli chcesz kontynuować tą dyskusje pisz

Tę dyskusję i przed znakiem interpunkcyjnym nie robimy spacji. (sorry, ale ta druga część mnie strasznie wkurwia)

Jeżeli chcesz dyskutować, to dawaj, ale podaj jakiś argument co jest w nim dobrego.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

- Tym kawałkiem mnie przekonał do siebie. Niestety prawda jest taka, że Chada go lekko wypromował, ale można przymknąć oko na to. W końcu na tym to polega też. Jak wyda płytę, to poważnie zastanowię się nad zakupem.

a4yfzc.png

Shut the fuck up!

Opublikowano

@Ultimate

Z każdego twojego postu można wywnioskować jedno, każdy raper jest chujowy. Serio facet, siedzisz w tym dziale i lecisz po każdym.

Bezsensu jest wpierdalanie komuś swoich poglądów czy gustów, równie dobrze ktoś może powiedzieć że muzyka, którą ty słuchasz jest chujowa.

@top

Z Ultimate się zgodzę, jest w podziemiu wiele więcej osób zapowiadających się lepiej od niego. Z fartem.

g0Tef.jpg

Opublikowano

@Ultimate

Tę dyskusję i przed znakiem interpunkcyjnym nie robimy spacji. (sorry, ale ta druga część mnie strasznie wkurwia)

Co do ,,tę" zgadzam się popełniłem błąd, każdemu się zdarza ;) co do ,,dyskusje" nie za każdym razem używam polskich znaków, ale złośliwy do wszystkiego się przyczepi, a spacja po znakach interpunkcyjnych to kwestia przyzwyczajenia której już chyba nie wyeliminuje ... Niestety

Mówisz żebym podał chociaż jedną zaletę ZBUKA? Proszę , bardzo podoba mi się jego sposób prowadzenia koncertów jest ogromna moc. Poza tym prostota nie zawsze jest najgorsza.

(Brak spacji przed znakami interpunkcyjnymi, yeaaah)

2e4ezhz.png

Opublikowano

Nie mówię, że każdy raper jest chujowy, bo słucham wielu DOBRYCH, jak i wielu propsuję (no przecież wklejam w temacie o rapie, nie), ale jak podajecie samych wack'ów, to co? Mam to propsować z wami? I tu nie ma nic gust do tego czy raper jest dobry, czy nie. Wystarczy ocenić (w miarę) obiektywnie. I nie wpierdalam nikomu moich gustów. Przecież nie piszę czegoś w stylu: "słuchaj tego i tego, bo ja to lubię", tylko mówię co jest dobre, a co nie (bo się znam kurde bele[co]).

bardzo podoba mi się jego sposób prowadzenia koncertów jest ogromna moc. Poza tym prostota nie zawsze jest najgorsza.

Moc to może i wywołać zaćpany murzyn krzyczący te same słowo. To żaden argument na to, że jest dobrym, lub dobrze zapowiadającym się raperem.

Co do drugiej części się zgodzę, ale skoro chce nagrywać prosty rap, to niech odpuści sobie jakieś truistyczne tajemnice życiowe.

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

każdy ma jakieś swoje zdanie...

Lecz jak dla was ZBUKU to gówno to polecam psychiatrę...

Czemu go nie lubisz ? Nie mówię tu, że go wywyższam, że jest najlepszy... tylko, że ma Super Nuty ♥

Mówcie mi ProRiduŚ.

xD

Opublikowano

każdy ma jakieś swoje zdanie...

Czemu go nie lubisz ? Nie mówię tu, że go wywyższam, że jest najlepszy... tylko, że ma Super Nuty ♥

Nie rozumiem czemu super nuty z wielkich liter.

Jako raper (a chyba nim chce być?) jest strasznie chujowy. W poprzednich postach napisałem czemu. Nikt mi jeszcze nie udowodnił, że jest dobrym raperem, a skoro nie jest dobry, to jest gówniany.

Tak właśnie wygląda dyskusja z ludźmi o ujemnej wiedzy o rapie. Mówi, że coś jest dobre, ale nie wie dlaczego.

e: A, no i widać czemu w pierwszym poście pisałem o pedalstwie. W każdym wpisie tego typa nade mną wstawia serduszko skierowane do rapera tej samej płci. No chyba, że teraz serce symbolizuje co innego...

e2:

Bo?

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

@Ridus

Teraz to trochę przesadziles , zajebiste nuty to ma np. Bisz , Miuosh czy JWP . ZBUKA są po prostu dobre ;). /telefon

2e4ezhz.png

Opublikowano

Zbuku się sprzedał nie przyjechał do jastrzębia bo nie odpowiadał mu hajs na który się wcześniej umawiał

później na fb puszczał ścieme że organizator nie odzywał się a jakoś buszu i sitek się dogadali :D

w chuja leci sprzedawczyk i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...