Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Która skórka do Volibeara ?

Mondego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się nad kupnem skórki do Volibeara i nie wiem którą posiąść. Tę nową Strażnik Run czy też Volibear Gromowładny. Z góry dziękuję za odpowiedzi.

91.jpg

Opublikowano

Imho. Runeguard, zmienia wygląd i leciutko spelle, wygląda dość ciekawie.

W porównaniu do dwóch pozostałych jest to dość dobra opcja.

Opublikowano

Hmm to ciekawe, bo ta nowa skórka nie spotkała się z dość pochlebnymi opiniami. Wielu ludzi mówiło, że klasyczna skórka jest nawet lepsza. No nic, czekam na dalsze opinie.

91.jpg

Opublikowano

Burza północy Mi sie najbardziej podoba ;3 ale ta nowa nie przypadła mi do gustu

@ Mod Mam nadzieje ze nie dostane znowu % ... z żadnego powodu

xSiRock_eune_157_1_text.png

Opublikowano

No ale właśnie mam dylemat między Gromowładnym a Strażnikiem Run : (( . Burza Północy odpada, wgl. nie podoba mi się ta skóreczka.

91.jpg

Opublikowano

northern storm najlepszy imo.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja Polecam bardziej gromowładnego, strażnik run to dla mnie niewypał, a na arcie wyglądał wspaniale.

Opublikowano

Rudeguard jest tylko ładny na arcie, jeśli Ci na nim zależy kup tego, w grze lepszy gromowładny.

OndteAw.png <- Dołącz się do teamu umieszczając plakietkę w profil / sygnatura.

Opublikowano

No ale właśnie mam dylemat między Gromowładnym a Strażnikiem Run : (( . Burza Północy odpada, wgl. nie podoba mi się ta skóreczka.

Bierz strażnika, ma nowe animacje, gromowładny ich nie ma. Gdyby nie to że są nowe animacje wziąłbym gromowładnego.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Postanowiłem, że wezmę jednak Strażnika Run. Gromowładny faktycznie wygląda jak uzbrojony szympans ^ ^ . Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, temat do zamknięcia ; ) .

91.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...