Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Varen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Czemu nie mogę wyciągnąć kilku kart na początku razem? Chodzi mi o potwory do ataku.

2. Jak tu atakować potworami wroga?

3. Czemu mój przeciwnik w Treningu może wybierać kilka na raz kart z potworami, a ja jedną?

Opublikowano

1. Każdy potwór/karta wymaga danej ilości zasobów i tzw. punktów akcji. W każdej turze otrzymujesz 1 punkt akcji, punkty akcji, których wymaga dana karta są pokazane w lewym, górnym rogu karty (Kółko z białą cyferką w środku). Niektóre karty mogą być postawione tylko na tyłach, natomiast niektóre mogą być postawione tylko na przodzie.

2. Klikasz swojego potwora (Musisz go przywołać, dopiero w następnej turze możesz coś z nim zrobić) i klikasz na portret bohatera wroga, lub jeżeli chcesz zaatakować stwora, na portret stwora.

3. Możliwe, że ma kilka kart za 1 Punkt Akcji, a Ty masz np. jedną kartę za 2 punkty akcji i masz akurat 2 punkty akcji, w tym przypadku możesz zagrać tylko jedną kartą.

Opublikowano

1. Dlatego że musisz mieć wystarczającą ilość Many

2. Chodzi ci o atak twoimi potworami potworki wroga ? to klikasz na swojego moba i na moga przeciwnika a jak chodzi ci o atak jego mobem na niego to musisz mieć czar władcza marionetek

3. Dlatego że ma mody np za 1 manę a ty z 5 i nie dajesz rady wyrzucać

1396292564-U784394.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...