Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Med na mistrzowskie

sergyfu

Który najlepszy ???  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki czo?g ?redni na mistrzowskie kompanie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiesz co.. trudno wybrać.

T69- mógłby nieźle mieszać magazynkiem

T-34-2 albo jego odpowiednik WZ -dobry do scoutingu dla SPG

-=-

Ja wybierałbym między tymi :)

x

Opublikowano

T69 sieje zniszczenie podejrzewam: Mobilny, magazynek przy dobrym dziale, dobrze opancerzony. Na drugim miejscu stawiam Pershinga, ponieważ jest on szybki, zwrotny, dobrze opancerzony i ma genialne działo (mój drugi ulubiony czołg <3)

Opublikowano

T69 sieje zniszczenie podejrzewam: Mobilny, magazynek przy dobrym dziale, dobrze opancerzony. Na drugim miejscu stawiam Pershinga, ponieważ jest on szybki, zwrotny, dobrze opancerzony i ma genialne działo (mój drugi ulubiony czołg <3)

T69 mobilny ? Chyba innymi czołgami gramy, działo dobre tyko na goldzie(bez golda w grę wchodzi tylko atak zajętego walka przeciwnika) z beznadziejną celnością. Mobilniejsze od niego są rosyjskie IS. Pancerz czasami ratuje jednak i tak każdy ogarnięty cię dziurawi jak chce (dolna płyta papierowa a od wyższych tierów wchodzi w wieże)

Brałbym Centuriona ew. Persa/ Indiena

Opublikowano

Na papierze moim zdaniem góruję Panthera II i Centurion, z tym że Panthera jest mobilna, a z kolei Centurion to "ciężki med" który nie odznacza się dobrymi osiągami prędkości, jednak ma nawet dobrze ułożony pancerz (jak na medium tanka) i ma dobre, szybkostrzelne działko.

Opublikowano

Szczerze to każdy z tych wymienionych czołgów jest dobry na kompanie. Jak bym miał wybierać to bym brał T69/Chińczyków/13.90

76561198001815076.png
Opublikowano

Szczerze to każdy z tych wymienionych czołgów jest dobry na kompanie. Jak bym miał wybierać to bym brał T69/Chińczyków/13.90

amx 13 90 nie jest czołgiem średnim, a lekkim ;) Tak samo jak ktoś wyżej napisał o WZ-132 (a raczej wspomniał).

Opublikowano

amx 13 90 nie jest czołgiem średnim, a lekkim ;) Tak samo jak ktoś wyżej napisał o WZ-132 (a raczej wspomniał).

Lekkie ale w tym formacie można je zaliczyć do grupy medów :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Jeśli nie ma premtanka to zbankrutuje jeśli będzie chciał utrzymać T69, bez golda to sobie możesz w powietrze postrzelać i to w dodatku z możliwością spudłowania :D

Opublikowano

Jeśli nie ma premtanka to zbankrutuje jeśli będzie chciał utrzymać T69, bez golda to sobie możesz w powietrze postrzelać i to w dodatku z możliwością spudłowania :D

tia ale jeśli ma dobre oko i celność niezłą to nawet bez golda "no chyba że musi użyć" da sobie radę.

Sig.png

Opublikowano

ja polecam t44 bardzo dobry med, potrafi dużo zrykoszetować a to działo 100mm też niczego sobie,dobra mobilność, mi osobiście bardzo dobrze się nim gra :)

Opublikowano

tia ale jeśli ma dobre oko i celność niezłą to nawet bez golda "no chyba że musi użyć" da sobie radę.

Masz tego meda wgl? Dzialo ma taka celnosc ze pociski gonia po calym koleczku ;p, strzelanie w weakspoty jest bardzo ciezkie przez to a kiedys mialem sytuacje ze z 100m nie trafilem ustawionego bokiem indiena 3 razy, a za 4 juz dingnalem i dostalem prezent od arty za 1k + plus podpalenie

Takze nie mow mi tu o dobrym oku

Ten czolg jest tylko na bliskie odleglosci, i jest mulowaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...