Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niesłuszny Ban (Stałe Ip)

ZyŁa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy są jakieś bugi czy hacki żeby ominąć tego bana.To jest spoko serwer ale jest gł. admin to

idiota

(sry.za wyrażenie). Mam na nim ok. 200000 xp. Z góry dziękuje. B)

Opublikowano

A jaki serwer raczej nie da sie obejsc bana chyba ze zmienic ip w IP CHANGER gdzies na yt masz jak to zrobic ale bana sie nie da ominac tylko ip zminic i bedzie sie dalo grac

P.S. jaki to serwer?

sygnprononame.jpg

Pomagam Robie Servery Metin2 za pomocą Team Viver Zapraszam na Profilek i Chętnie Pomoge. xD

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

A jaki serwer raczej nie da sie obejsc bana chyba ze zmienic ip w IP CHANGER gdzies na yt masz jak to zrobic ale bana sie nie da ominac tylko ip zminic i bedzie sie dalo grac

P.S. jaki to serwer?

Polskie Ciacho

Opublikowano

Aha jak to pl to nara nie graj na mh juz ban na zawsze lub sproboj z tym IP CHANGER gdzies an yt to bedzie :D

sygnprononame.jpg

Pomagam Robie Servery Metin2 za pomocą Team Viver Zapraszam na Profilek i Chętnie Pomoge. xD

[x] 50

[x] 75

[X]100

[x] 250 04.II.2010

[ ] 425

[ ] 500

[ ] 625

[ ] 750

[ ] 1000

[ ] Never In My Life

Opublikowano

Nie wiem czy wy jesteście tacy tępi czy tylko udajecie. Ban banem och ... 20k expa w lewo czy w prawo ? CO Z TEGO jak i tak pewnie miałeś max staty a moim zdaniem fun jest z wbijaniem i gra na hardcore z 30 nabojami bez magazynka :)

Zrób nowy profil. Zobacz deklu , może server ma stronkę / forum napisz , przeproś ... debil ? To się nie kłuć , póki co on jest górą a zapewne Ty się źle zachowałeś skąd to wnioskuje ? Twój post jest wyboltowany.

Opublikowano

heh ja tam klutni z adminem nie robie :D zreszta mi wisi czy da mi bana bo mam NEO :P zreszta walki z idiata nie wygrasz :)

zmien ip za pomoca jakiegos programu do zmian IP, zrob nowe konto, znajdz jakiegos nowego serva. w ktoryms temacie podalem IP, fajny serw na Jay modzie, ale nie polecam klutni z adminami :P tez debile

"Jeżeli Bóg jest tylko jeden, To kim do cholery jestem ja ?" - Lenart

38955009.jpg

Spolszczenie do CA by Me & Enzil.

• 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

najpierw niech autor tematu napisze z czego ma neta.

Ban na IP? wystarczy poszukać jakiegoś programu na zmianę IP, google nie gryzie.

A poza tym 20 k expa... weź sobie daruj, exp to nie wszystko w tej grze.

Ban na IP to pikuś, gorzej jak PB wrzuci ci bana na hosta :D

Bana czasowego lub stałego na IP jestem wstanie ominąć w 20 sek wystarczy pomyśleć i nie trudno wymyślić co zrobić.

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam Platinum Hide Ip 2.1.0.2 :P prosty w obsludze sciagamy instalujemy wybieramy chose ip country jak juz wybralismy to wciskamy hide ip program nie jest darmowy mamy go na 3 dni zaraz po sciagnieciu i nie mozna wybrac kraju ale na google mozna znalesc patcha i bedzie full ver :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niestety dekle ale IP STALEGO nie da siezmienic zadnymi ip changerami :) to dziala moze tylko na proxy ( odnosnie stron) wiec zostaje tobie mozliwosc napisania posta na forum odnosnie UNBana :)

pozdro dla cheaterow

Opublikowano

Jak sie nie da jak sie da ten program dziala np na rapidshare w tibi dostalem bana wlaczylem go pyk i se wchodze kiedy chcem o ktorej chcem i jak chcem w cs to samo :P i mam stale ip

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem jak jest na Gaymodach. Jeśli jest na nim PB to mogłeś dostać bana na PB Guida. Spróbuj wywalić całe et, zainstalować od nowa, sciągnąć wszystkie mody i pierdoły... Pozniej odpalasz et, wpisujesz pb_cdkeyreg i masz nowego guida. Na etpro jest trudniej bo jest etpro guid :P Ale i to da sie zmienić.

18342.png

14284.png

30333.png

4395.png

18706.png

Opublikowano

Nie wiem jak jest na Gaymodach. Jeśli jest na nim PB to mogłeś dostać bana na PB Guida. Spróbuj wywalić całe et, zainstalować od nowa, sciągnąć wszystkie mody i pierdoły... Pozniej odpalasz et, wpisujesz pb_cdkeyreg i masz nowego guida. Na etpro jest trudniej bo jest etpro guid :P Ale i to da sie zmienić.

Po co wywalać całe ET?

Nasz GUID wraz ze wszystkimi zapisanymi XP na każdym servie zapisuje się w pliku "etkey"

Wystarczy tylko ten 1 plik wywalić i z powrotem wbijamy na serva :D

Mam 250+ postów i 0% ostrzeżeń...jeszcze na żadnym forum tego nie osiągnąłem ^.^

Macie szczęście że chcę aby tak zostało bo ujrzelibyście "MAJONES'a" v2.0 :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...