Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Mu Gmo

Flashback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem z MU gmo. Odrazu napisze ze wszystko odbywa sie na lapku dosc dobra konfiguracja Vista x84.

No wiec tak: Wlaczam Mu wszystko ok loguje sie do gry po czym zaczyna mi cos zjadac pamiec ram. Po pierwszej godzinie gry zuzycie ramu ok 55-66%, 2h gry 70-80% w poblizu 3h zuzycie skacze do 82% po czym pojawia sie komunikat windowsa o niskiej pamieci ram i nadal cos zjada pamiec ok 92% gra sie zacina i wylacza po czym ram spada do ok 34%. Dodam ze Lapek jest czysty brak smieci, botow wszystko aktualne windows i antyvir. Po tym jak gra mi sie wylaczy to cos blokuje mi neta, poniewaz nie moge uruchomic zadnej stronki czy gg nie wspominajac o grze. Robie restart wyskakuje ze logoman.exe -Stop working ... Po restarce net dziala ok moge uruchomic gre i dalej to samo sie dzieje. Dziwna przypadlosc. Sprawdzalem na Taskmenadzerze co sie dzieje w trakcie gry, uruchamia sie strasznie duzo dziwnych servicow i wydaje mi sie ze to jest odpowiedzialne za to, bo z czasem sie pomnazaja... Nie wiem co z tym zrobic.

2 problem

Na stacjonarnym kompie nie moge uruchomic stronki webzena. Strasznie dziwne poniewaz lapek i stacjonarny sa podpiete pod tego samego neta. Na lapku dziala( Vista) na stacjonarnym nie (XP sp3). Probowalem wylaczyc antyvira firewalla, aktualizowac co moglem lecz nic nie pomoglo. Dodam jeszcze ze na lapku ok 4 miechow temu stronka webzenu tez sie nie uruchamiala. Poprostu nie wiem co o tym sadzic.. Wszystko przeciwko mnie.

Prosze o pomoc, rady ;) Z gory dziekuje. Pozdrawiam

Opublikowano

Zakładam ze Twoj lapek ma GeForce grafike ;) Wylacz optymalizacje wątkową dla main.exe

Witam. Program FreeRAM mozna powiedziec ze okazal sie pomocny lecz nie dokonca teraz wyskakuja znowu jakies bledy ramu.

Tak mam Geforca Quadro 140M. Mozesz mi wyjasnic jak wylaczyc ta optymalizacje bo szukam i nie moge znalezc - mam ang windowsa ;P

Opublikowano

Zrobilem jak pisaliscie i jest lepiej ;DD

Zuzycie ramu na poziomie 51% przez 3h gry po czym nagle gra sie zamknela hehehe

Dalej przy botowaniu windowsa wyskakuje ze logman.exe stop working cos to musi oznczac.

Dlaczego po wlaczeniu mu blokuje mi sie net???, nic nie moge zrobic... Dopiero restert pomaga.

I dlaczego na stacjonarnym nie dziala mi stronka webzenu? wszystko dziala ok tylko to jedyna stronka sie nie wlacza.

Czekam na rady. Pozdrawiam

• 5 tygodni później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...